2017-2018 Öğretim Yılı Lise Taban Puanları Düşecek Mi?

Katılım
27 Aralık 2016
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben 7. sınıf öğrencisiyim. Her yıl kat kat artan lise taban puanları seneye yani 2017-2018 yılı düşecek mi? Herkes bana puanların düşeceğini söylüyor. Umarım öyle olur.

Çünkü hedefim Atatürk Fen Lisesi ve iki TEOG sınavında bütün soruları bilsem bile bu liseye gidemiyorum(Şu anki taban puanıyla). Cevaplarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum sen dediğimi anlamadın herhalde. Ben daha TEOG'a girmedim. Ve ben TEOG kolay mı diye de sormadım. Sadece seneye taban puanları düşecek mi, bir fikriniz var mı diye sordum.
Dostum zaten taban puanların düşmesi veya yükselmesi sınavın zorluğuna bağlıdır. Kimse soruları görmeden bilemez bunu. Sınav kolaysa puanlar fırlar. Sınav zorsa, puanlar düşer çünkü yapabilen adam sayısı azalır. Ama "iki TEOG sınavında bütün soruları bilsem bile bu liseye gidemiyorum" olayını anlamadım. Okul puanın mı düşük?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı