2017 Comfortline Passat ne kadar eder?

volodymr

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi elimizde 2017 Comfortline Passat var 163.000km ve yaklaşık 50.000 liralık trameri var, ağır hasar kaydı yok sol ön çamurluk değişen sol kapılar ve arka tampon boyalı. Sizce bu araç ne kadar eder?

Merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi elimizde 2017 Comfortline Passat var 163.000km ve yaklaşık 50.000 liralık trameri var, ağır hasar kaydı yok sol ön çamurluk değişen sol kapılar ve tampon boyalı. Sizce bu araç ne kadar eder?

850 bin maxımum fiyatıdır bence. Hem eski model hem fazla km hem de trameri var hatta 850 bine satarsan bir şükür namazı kıl.

850 bin maxımum fiyatıdır bence. Hem eski model hem fazla km hem de trameri var hatta 850 bine satarsan bir şükür namazı kıl.

Ne alaka dostum? Motor bilgisi verilmemiş 1.6 TDI (1.5 TSİ 2.0 TDI fiyat değişiklik gösterebiir
) İse yaklaşık 1M - 1.2m TL eder aracın meknaik tarafı masrafları tramer kaydının hangi yıldas olması durumu değiştirir km si güzel eski araç diyorsun yenisi 2.2 milyon TL bir şey eski diye bedavaya satılmaz. 850 civarın Megane bulunur C sınıfı araba

Ne alaka dostum? Motor bilgisi verilmemiş 1.6 TDI (1.5 TSİ 2.0 TDI fiyat değişiklik gösterebiir
) İse yaklaşık 1M - 1.2m TL eder aracın meknaik tarafı masrafları tramer kaydının hangi yıldas olması durumu değiştirir km si güzel eski araç diyorsun yenisi 2.2 milyon TL bir şey eski diye bedavaya satılmaz. 850 civarın Megane bulunur C sınıfı araba
Kusura bakmayın hocam motoru unuttum motor 1.6tdi

Kusura bakmayın hocam motoru unuttum motor 1.6tdi
Hocam arac manuel ise 1m civarında otomatik dsg ise 1.2 eder ama su sıralar piyasa kötü satarken bu tarz araçları insanlar özelikle temiz olanları alıyor tramersiz v.s bir tık satarken zorlabilirsiniz oyomatikse 1m kabul etmeyin 1.1 en az iyidir ama 1.2 rahat eder bu fiyat bantlarindan satmaya bakın

Hocam arac manuel ise 1m civarında otomatik dsg ise 1.2 eder ama su sıralar piyasa kötü satarken bu tarz araçları insanlar özelikle temiz olanları alıyor tramersiz v.s bir tık satarken zorlabilirsiniz oyomatikse 1m kabul etmeyin 1.1 en az iyidir ama 1.2 rahat eder bu fiyat bantlarindan satmaya bakın
Hocam araç otomatik dediğiniz gibi yapacağım teşekkür ederim

Hocam araç otomatik dediğiniz gibi yapacağım teşekkür ederim
Rica ederim, hayırlı satışlar, lütfen senet, çek v.b ödeme yolarına satığınız alınıcıdan parayı nakit almaya dikst eddin, çok fazla dolandırıcılık oluyor para nakit değilse kesinlikle kabul etmeyin.

Ne alaka dostum? Motor bilgisi verilmemiş 1.6 TDI (1.5 TSI 2.0 TDI fiyat değişiklik gösterebiir.
) İse yaklaşık 1M - 1.2m TL eder aracın meknaik tarafı masrafları tramer kaydının hangi yıldas olması durumu değiştirir km si güzel eski araç diyorsun yenisi 2.2 milyon TL bir şey eski diye bedavaya satılmaz. 850 civarın Megane bulunur C sınıfı araba.

Eğer satılmasını istiyor ise o fiyatlara koymalı yoksa 1.2 milyona falan çok nadir satın alımlar gerçekleşir. Sonuçta bugün 1.3 milyona sıfır araba alabiliyorken bu araç bu kast ettiğiniz fiyatlara satılmaz satılırsa da çok nadir.

Geri
Yukarı