2017 Honda CBR 600 RR vs 2018 Yamaha R6

Genel olarak söylenenler R6 için şehiriçi günlük kullanım zor diyorlar oturuş pozisyonu ve yüksek devir gerektirmesi sebebiyle. 600RR için günlük kullanım, şehiriçi, turing kullanımları için dahi rahat olduğunu söylüyorlar. Herhangi birinin kullanıcı değilim fakat kullanımınızın nasıl olacağını göz önünde bulundurarak seçim yapın.
 
Honda servisleri ucuz ancak Yamaha pahalıdır. Bildiğim kadarıyla birkaç Youtuber'dan izlediğim kadarıyla CBR600RR ufak kronik problemleri var ve grenajları çok dayanıklı değil diye kişisel yorum bildirmişlerdi. Ancak Yamaha'da günlük şehir içi kullanım da sele rahatlığı ve motor ısısı bir hayli problemli diye biliyorum.
 
merhaba , kendim super sport tarzı motor sevmesem de çevremdeki arkadaşlarımdan edindğim bilgiyi sana aktarabilirim , 600RR SS tarzında alabileceğin en hantal motor , kaydırmalı debriajı yok ki çok gerekli ama r6 sınıfının en hızlılarından en iyi viraj performansı olan makina olarak geçer 1000cc motorlarla yan ana gider yani deneyimin yoksa sonuç olarak ikiside SS sıfında motorlar ve diğer sınıflara göre gayet yüksek performans sağlarlar :):)
deneyiminiz vardır eminim ama emin olmadan almanızı tavsiye etmem
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı