2017 Honda Civic 1.5 VTEC nasıldır?

Snowsat

Hectopat
Yer
Sancaktepe
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Meslek
Com Eng
2025'in başlarında takas yoluyla geçmeyi düşünüyorum bu araca. Aşağıda bir link bıraktım. Sizce nasıldır? Daha önce Japon aracı kullanmadım. Parçası, motoru şanzımanı sorun çıkarır mı kolay kolay?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kolay kolay sorun yaşamazsın. Japon araçları en az sorun çıkartan araçlardır. Bu attığınız araç ise çok keyifli bir araç. Şu anki aracımdan sonra benim de ilk hedefim olan bir araç tavsiye ederim.

2025'in başlarında takas yoluyla geçmeyi düşünüyorum bu araca. Aşağıda bir link bıraktım. Sizce nasıldır? Daha önce Japon aracı kullanmadım. Parçası, motoru şanzımanı sorun çıkarır mı kolay kolay?
hocam galericiden değil biniciden almanız daha iyi olacaktır kafanız rahatlaması açısından km + şase bakmanız yeterli olur japondan şaşmayın ondan başka

Bir kere Honda hayat onda demişler. Araba çok yakar ama LPG'ye tam uyumlu motora sahiptir. Ben 2013 FB7 kullanıyorum. Sorunsuz şekilde 10 yıldır bende. Yukarıda arkadaşın dediği gibi sürmesi çok keyifli arabadır gözünüz kapalı geçebilirsiniz.

Japon arac ve parca sanziman sorunu mu? Oyle bir sorun cikiyorsa sorun kullanicidadir genelde :)

Sorun çıkarmaz memnun kalırsınız ancak bu rakamların aracı değil.
Birazcık zorlasanız daha yeni modeller bulunabilir hatta farklı üst segmentten araçları bile alma fırsatınız olabilir.
Bu fiyata çok saçma bir araç.

Sorun çıkarmaz memnun kalırsınız ancak bu rakamların aracı değil.
Birazcık zorlasanız daha yeni modeller bulunabilir hatta farklı üst segmentten araçları bile alma fırsatınız olabilir.
Bu fiyata çok saçma bir araç.

Ne önerirsiniz?

Hocam bu arabayı defalarca kullandım seni KESİNLİKLE pişman etmez,motoru şanzımanı falan aşşırı güzel ve kaliteli hissetiriyor.Araçta dikkat etmen gereken şey yağı vb. aracı alırsan pişman olmazsın.Alcaksan hayırlı olsun şimdiden :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı