2017 Nissan Qashqai Araca ek paket eklenir mi?

Alb.Bgr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler dilerim. Aracım Nissan Qashqai 2017 Skypack. Araçta hız sabitleme, otomatik dur-kalk vs var lakin ben ekstra güvenlik vs eklemek istiyorum. Aynı aracın Platinium ve premium paketlerinde akıllı yorgunluk algılama sistemi, akıllı çevre görüş sistemi (AVM), akıllı arka çapraz trafik uyarı sistemi, ön konsolda ekran vs var. Acaba Skypack aracıma bunları, şerit takip asistanı vs ekleyebilir miyim? Bunları artık servis yapar mı? Takribi masrafı ne olur? Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar iyi günler dilerim. Aracım Nissan qashqai 2017 skypack. Araçta hız sabitleme, otomatik dur-kalk vs var lakin ben ekstra güvenlik vs eklemek istiyorum. Aynı aracın Platinium ve premium paketlerinde akıllı yorgunluk algılama sistemi, akıllı çevre görüş sistemi (AVM), akıllı arka çapraz trafik uyarı sistemi, ön konsolda ekran vs var. Acaba skypack aracıma bunları, şerit takip asistanı vs ekleyebilir miyim? Bunları artık servis yapar mı? Takribi masrafı ne olur? Şimdiden teşekkür ederim.

Arabalardan pek anlamam ama sanırım sizin aracınız boş paket ve siz dolu paket istiyorsunuz.

Arabalardan pek anlamam ama sanırım sizin aracınız boş paket ve siz dolu paket istiyorsunuz.

Boş paket değil orta paket. Aracı tanıdıktan aldık, hasarı vs hiç yok 10/10 araba. Lakin biraz teknolojiye ayak uydurmak istiyorum. Bir de otoyolda vs kullanınca ekstralar tatlı oluyor :)

Arkadaşlar iyi günler dilerim. Aracım Nissan Qashqai 2017 Skypack. Araçta hız sabitleme, otomatik dur-kalk vs var lakin ben ekstra güvenlik vs eklemek istiyorum. Aynı aracın Platinium ve premium paketlerinde akıllı yorgunluk algılama sistemi, akıllı çevre görüş sistemi (AVM), akıllı arka çapraz trafik uyarı sistemi, ön konsolda ekran vs var. Acaba Skypack aracıma bunları, şerit takip asistanı vs ekleyebilir miyim? Bunları artık servis yapar mı? Takribi masrafı ne olur? Şimdiden teşekkür ederim.

Nissan ve Renault sistemleri aynı.
Renolock, Renault grubu araçlara gizli özellik açma işlemini gerçekleştiriyor. Araçta olmayan donanımları ekliyorlar veya gizli açılmamış özellikleri ekstra donanım gerekmeden aktifleştiriyorlar. Yazılımın Renault ile aynı olmasından sebep bence Renolock ile görüşüp destek isteyebilirsiniz. Renault grubunda şu an Türkiye'nin 1 numarası bu arkadaşlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı