2018 model BMW 430 alınır mı?

Nihat2423

Femtopat
Katılım
22 Nisan 2022
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi bayramlar arkadaşlar herkese.
Böyle bir araba beğendim. BMW 430 2018 model. Para vermeye değer mi sizce? Bu arada ben Azerbaycanlıyım. Bizim ülkede fiyat 450bin TL yaklaşık. En az 3-4 yıl kullanmak istiyorum. Alsam değer kaybeder mi? 2-3 yıl sonra satsam ne kadar değer kaybeder acaba merak ettim? Performans açısından iyi araç mı? Bilgisi olanlar yazsın lütfen.

1651491856733.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bakımlarını geçiktirirsen çok masraflı bir araç.
 
BMW'lerin parçaları, bakımları çok pahalı oluyor ve çok arıza yapıyor. Ayrıca bu kasa da biraz eskide kaldı ve çok pahalı. Virüs bittiğinde sıfır araçlar daha çok gelecek ve bu da ikinci el piyasasında gerileme yapacak yani aracınız değer kaybedebilir. Mecbur araba almak zorunda iseniz, Passat B7 şiddetle tavsiye ederim. Çok rahat bir arabadır ve masrafsız. Hiç masraf çıkarmasın istiyorsanız japonlara yönelin. Corolla gibi.
 
Bakım yaptırmayı seven birisiyim. Fakat değer kaybetme konusunda endişeliyim. 3-4 yil sonra Çin arabaları gibi acaba 40 50 %lik bir değer kaybeder mi?

Yerinizde olayım C180 coupe bakarım.
 
BMW ve Mercedes arasında kaldım. Her ikisini beğeniyorum. Fakat hangisi en iyisi acaba.

İkisi de kendi çapında iyi BMW konfor anlamında mercedese göre kötü Mercedes ise performans açısından BMW'ye göre kötü her ikisi de güzel araç ben olsam hem hız hem konfor derim Mercedes alırım bu arada F30'ların 40.yıl tuzağı var dikkat edin düşmeyin.
 
Bakım yaptırmayı seven birisiyim. Fakat değer kaybetme konusunda endişeliyim. 3-4 yil sonra Çin arabaları gibi acaba %40-50'lik bir değer kaybeder mi?

Araba fiyatlarının %40-50 değer kaybetmesi imkansız. Aldığınız araba bugün aldığınızdan sonra da fiyatı artabilir belli olmaz. Kimse tahmin etmezdi araba fiyatlarının bu şekil yükseleceğini. Ben daha araba fiyatlarının fazla yerinden oynayacağını düşünmüyorum ne eksi ne artı.
(Azerbaycan yazdığını yeni gördüm.)
 

Geri
Yukarı