2018 Skoda SuperB ne kadara satılır?

Kaput boyalı diye 850 ye gittiğim araç değişen çıksa ve satıcı 790 a düşse bayram ederim herhalde. Canıma minnet. Değil 790 kafamda 850 ye okey olduğum herhangi bir araç her denilen doğru sadece kaput boya yerine değişen olsa 810 bile müthiş bir rakam benim için. Alıcı beyin yoksunu olabilir.
Fiyatı iyi tuttuğumu düşünüyorum hocam. İlanlarda 2018 boş paket taksi çıkası 800 bin km’de, kaput değişen geri kalan her yer boyalı bir ilan gördüm. 750.000 koymuş ilana. Yani ne diyebilirim bilmiyorum. Türkiye’de cins insanlarla araç alım-satımı yapmak çok zor.

Fiyatı iyi tuttuğumu düşünüyorum hocam. İlanlarda 2018 boş paket taksi çıkası 800 bin km’de, kaput değişen geri kalan her yer boyalı bir ilan gördüm. 750.000 koymuş ilana. Yani ne diyebilirim bilmiyorum. Türkiye’de cins insanlarla araç alım-satımı yapmak çok zor.
Bence çok iyi düşmüşsünüz. Araç benim olsa özür diler bilmediğimi söyler max. 25 bin düşerdim. Kabul etmiyorsa 3-5 bin eksper ücretini öder bay bay derim.

Bence çok iyi düşmüşsünüz. Araç benim olsa özür diler bilmediğimi söyler max. 25 bin düşerdim. Kabul etmiyorsa 3-5 bin eksper ücretini öder bay bay derim.
Eksper ücretini de ödedim. Kaporasını da iade ettim. Sağ iki kapıda ve ön direklerde küçük lokal boyalar var bunu da ekleyeyim. Ama bunlar çok küçük lokal boyalar. Üstüne birde benden geliş için benzin parasını da istediler. Onu ödemeyi reddettim. Gerçekten araçta böyle bir şey olduğunu bilsem zaten ilanda belirtirdim. Bana da sürpriz oldu açıkçası. Fiyatta da yardımcı olmaya çalıştım ancak nafile. Hayırlısı buymuş.

Eksper ücretini de ödedim. Kaporasını da iade ettim. Sağ iki kapıda ve ön direklerde küçük lokal boyalar var bunu da ekleyeyim. Ama bunlar çok küçük lokal boyalar. Üstüne bir de benden geliş için benzin parasını da istediler. Onu ödemeyi reddettim. Gerçekten araçta böyle bir şey olduğunu bilsem zaten ilanda belirtirdim. Bana da sürpriz oldu açıkçası. Fiyatta da yardımcı olmaya çalıştım ancak nafile. Hayırlısı buymuş.

Benim aradığım araçlar tam bu tarzlar. Motor mekanik düzgün - tavan şasi airbag orijinalse kapılar değişsin kaput 92 kere değişsin bu kadar saçma bir şey olamaz. Tenekeden yapılıp boyanan bir şey değişti diye ben alacağım aracı daha uyguna alıyorum işime gelir yani. Neyse hayırlısı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı