2018'de LG G4 alınır mı?

Kear0h

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ben LG G4 almayı düşünüyorum fakat yakın fiyatlarda daha güncel teknolojiye sahip telefonlar var. Ama onlar da araştırdığım kadarıyla kamera işlemci bakımında G4'e yetişemiyor. Sizin 1000 TL civarında bir önerimiz var mı? G4 kullananlar görüşlerini bildirirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
LG G4 kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. (Kısa bir süre önceye kadar kız arkadaşım da LG G4 kullanıyordu onunki benden sonra almasına rağmen, benimkinden önce bozuldu.)

- İnternet kullanımı esnasında inanılmaz ısınıyor.
- Bataryası düzgün bir şarj döngüsüne rağmen kısa sürede sapıtıyor şarjı %15-20 gösterirken aniden kapanıyor ve kesinlikle şarja takmadan tekrar açılmıyor.
- Kamerası oldukça zayıf.
- Şarj soketi çok kolaylıkla bozulabiliyor.
- Telefonu kozmetik açıdan korumak imkansız, üzerindeki malzeme oldukça adi çok kolay bir şekilde soyuluyor.
- Benim başıma gelmedi ancak anakartta oluşan bir hata yüzünden telefonu bozulup sonsuz loop'a giren çok kişi var.

Kısacası LG'nin özürlü telefonlarından birisi. Kesinlikle parasını hak etmiyor.

608k sonrasını alabilirsiniz. O ısınma sorunu 6.0 da oluyordu. 7.0 kullanıyorum 4.5 saat ekran süresi ya da film izlerseniz 6 saati ekran süresini zorluyor. 701k serisi kullanıyorum ilk kullandığım 603k serisiydi o çok fazla ısınır şarjı erken biterdi şimdi ise yeni seride bu dediklerim sorunlar bulunmuyor. Güncel sorunsuz 2018 G4 çıkarsa şuan olan modellerden daha fazla alınır. 2 senedir kullanıyorum telefonda sorun yok bu fiyata orta seviyeli telefondan daha iyi fotoğtaf çekiyor halen daha yarışıyor sayılır.

Arkadaşlar ben LG G4 almayı düşünüyorum fakat yakın fiyatlarda daha güncel teknolojiye sahip telefonlar var. Ama onlar da araştırdığım kadarıyla kamera işlemci bakımında G4'e yetişemiyor. Sizin 1000 TL civarında bir önerimiz var mı? G4 kullananlar görüşlerini bildirirse sevinirim.
G4 kullaniyorum kalitesiz bi telefon islemcisi gpusu zayif bir urun ayrica batarya cabuk bitiyor yariyolda kalirsin. Bunun yerine xaomi redmi 4 al memnun kalirsin

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı