2019-2020 yılında çıkmış sağlam oynanması gereken oyun tavsiyesi

Emreeee0545

Hectopat
Katılım
14 Mayıs 2016
Mesajlar
80
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar oyun önerilerinizi bekliyorum oynadığım oyunlar şunlar Detroit Become Human, The Walking Dead, The Witcher 3, Assassin's Creed 4'den sonrası denemedim. Bir Origins oynadım, o da pek sarmadı, varsa 2018-2019-2020 yıllarında çıkmış sağlam dediğiniz oyunlar her türlü öneriye açığım. Sistem aldık oynayalım.
 
O yıllara özgün söylemiyorum ve bunlar dışında oynamadığını varsayıyorum: RDR 2 , The Wolf Among Us ( Detroit'i ve Walking Dead'i sevdiysen öneririm) , Max Payne 1 ve 2 (Eski göründüğüne bakma zira taş gibi oyunlardır) , Mafia 1 ve 2 (Aynısı bunlar içinde geçerli) Journey ( Kısa ama büyülü bir deneyim) , Call of Duty serisinden ; 1 , 2 , Modern Warfare , Modern Warfare 2 (Remastered değil orijinal al) , Dead Cells şimdilik bu kadar daha fazla istersen ben buralardayım.
 
Dishonored serisini öneririm ben indirimden dursun diye almıştım sonra hastası oldum :) Dishonored 2 grafik açısından daha iyi ancak bu oyunlar 2019-2020 sezonunun oyunları değil ama zevkle oynarsınız üzmez.
 
Rage 2. the evil within 2. Destiny 2. dishonered 2. fallout 4. hepsini bitirin.

Fallout 4 düşünüyordum Türkçe yaması var mı onun.
O yıllara özgün söylemiyorum ve bunlar dışında oynamadığını varsayıyorum: RDR 2, the wolf among us ( Detroit'i ve Walking Dead'i sevdiysen öneririm), Max Payne 1 ve 2 (eski göründüğüne bakma zira taş gibi oyunlardır), Mafia 1 ve 2 (aynısı bunlar içinde geçerli) journey ( kısa ama büyülü bir deneyim), Call of Duty serisinden; 1, 2, Modern Warfare, Modern Warfare 2 (Remastered değil orijinal al), Dead cells şimdilik bu kadar daha fazla istersen ben buralardayım.

Teşekkürler Dead cells hiç bakmamıştım ona da bakacağım orada dediğiniz oyunları bitirdim birkaç tane daha varsa öneriniz alabilirim.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı