2019 C5 Aircross H11 sarı halojen ampul arıza ışığı yakıyor

Prometheuss_GTI

Decapat
Daha fazla  
2019 model C5 Aircross aracım var ve göze daha güzel göründüğü ve aydınlatması daha sağlıklı olduğu için sislere sarı renk halojen h11 ampul takmak istiyorum. Sonradan taktığım sarı halojen ampuller arıza ışığına vsvs yol açar mı? Ledler canbus konusunda sıkıntı çıkarıyor ama halojenler çıkarmıyor diye biliyorum

2019 model C5 AirCross aracım var ve göze daha güzel göründüğü ve aydınlatması daha sağlıklı olduğu için sislere sarı renk halojen H11 ampul takmak istiyorum. Sonradan taktığım sarı halojen ampuller arıza ışığına vsvs yol açar mı? LED'ler canbus konusunda sıkıntı çıkarıyor ama halojenler çıkarmıyor diye biliyorum

Burada önemli olan husus arıza ışığı yakıp yakmaması değil sis farı yuvasını yakıp yakmamasıdır hocam. Üreticinin tavsiye ettiği güçte ampul kullanmaya özen gösterin. Eğer kullanacağınız ampul aynı güçte ise en önemli sorun olan yuva yakma işi olmaz.
Asıl sorunuza gelecek olursak muhtemelen arıza ışığı yakar ama basit bir kodlama ile gizleyebilirsiniz.

Burada önemli olan husus arıza ışığı yakıp yakmaması değil sis farı yuvasını yakıp yakmamasıdır hocam. Üreticinin tavsiye ettiği güçte ampul kullanmaya özen gösterin. Eğer kullanacağınız ampul aynı güçte ise en önemli sorun olan yuva yakma işi olmaz.
Asıl sorunuza gelecek olursak muhtemelen arıza ışığı yakar ama basit bir kodlama ile gizleyebilirsiniz.
Cevabınız için teşekkür ederim hocam ampul gücüne yeniden göz atacağım. Zaten alacağım ürün 50w orijinallerine de bakarım nedir gücü diye. Basit kodlama olarak ifade ettiğiniz şey bu piyasadaki decoder filtre ürünleri mi acaba?

Cevabınız için teşekkür ederim hocam ampul gücüne yeniden göz atacağım. Zaten alacağım ürün 50W orijinallerine de bakarım nedir gücü diye. Basit kodlama olarak ifade ettiğiniz şey bu piyasadaki decoder filtre ürünleri mi acaba?

Onlarda iş görür ama onların çoğunda ısınma problemi var. Bir süre sonra ısınmadan kaynaklı sorunlar çıkabiliyor. En temizi yazılımcı arkadaşlarla görüşüp onların arızayı komple silmesini isteyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı