2019 Yeni Mobil Hat Ücretleri

En azından bunu bildiğim iyi oldu. Bazı yerlerde çekmez diye insanlara öneri yapmıyordum. Köyde yaşayan akrabalarımı da PTT Cell geçirmek lazım. Türk telekom alt yapısını kullanıyor. Ama fiyatları gayet uygun duruyor.

Turkcell çok çektiler. Faturalı en düşük limit 45 ₺, Faturasız en düşük yükleme limiti 30 ₺. Bu fiyatlara paket satılmıyor. Mobil sektörde Turkcell kadar berbat bir firma görmedim.
 
Kalite olarak hicbiri turkcelle yarisamaz. turktelekom kullaniyordum önce simdi iki kati fiyatina ayni tarifeyi turkcellde kullaniyorum. Turk telekoma ucuz diye gecmistim ama pisman oldum.sehir merkezinde olmuyorum surekli arazideyken nete girmiyor girsede gidip geliyordu tt. Çekişi de keza aynıydı. Ama turkcelli stabil bir sekilde kullaniyorum.
Turk telekom: 30 tl 10gb net 1000 dk her yöne
Turkcell: 60 tl 10gb net 2000dk her yöne
 
Türk Telekom'dan pişman olanlar köyde ya da kasabada falan yaşıyor sanırım çünkü o kadar yere gittim her yerde çekiyordu. Firmanın politikalarını onaylamasam da mobil olarak bence ilk tercih edilecek markadır.
Ama işte sadece şehirde yaşamıyoruz. Arada hafta sonu çıktığımızda mesela çekmemesi kötü olmuyor mu sence de?
Hatta dağa taşı geçtim, sahilde bile ucu ucuna çekiyor Türk Telekom.
 
Dağlık bölgelerde Turkcell ve Vodafone duruma göre çekiyor ama TT'nin hiç çektiğini görmedim ben. Ben şehirden çıkmam diyenler için TT güzel alternatif fiyat konusunda. Şehir dışında Turkcell ve Vodafone durumdan duruma değişecek şekilde kazanıyor.

Turkcell'in kazık paketleri var ancak fırsat ve uygulama olarak Vodafone'dan çok daha iyi bence.
 
Ama işte sadece şehirde yaşamıyoruz. Arada hafta sonu çıktığımızda mesela çekmemesi kötü olmuyor mu sence de?
Hatta dağa taşı geçtim, sahilde bile ucu ucuna çekiyor Türk Telekom.
Haklısın ama ben Türk Telekom'un eskisi kadar mobil hatta kötü olduğunu düşünmüyorum. Turkcell daha iyi olabilir ama fiyatları çok pahalı.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı