2019'da Adil kullanım kotası kalkacak mı?

TürkNet çoktan kaldırdı, diğerleri neden illa BTK'yı beklemek zorunda?
Çünkü onlar kaldırmamanın peşinde.
TürkNet altyapısı yok bu yüzden ülkede %7-8gibi bir kullanıcı TurkNet'li sadece.
Hesabını yaparsınız artık.
Herkes şikayet ediyor TurkNet'i, TTNet kaliteli bir sağlayıcı ama getirdiği kısıtlamalar, yüksek ping ve upload hızı bezdiriyor.

TürkNet altyapısı yok bu yüzden ülkede %7-8gibi bir kullanıcı TurkNet'li sadece.
Herkes şikayet ediyor TurkNet'i, TTNet kaliteli bir sağlayıcı ama getirdiği kısıtlamalar, yüksek ping ve upload hızı bezdiriyor.
TürkNet'i neden şikayet ediyorlar ki? Asıl Türk Telekom'u şikayet etmek lazım. Ayrıca Türk Telekom bana göre hep yobaz bir internet servis sağlayıcısı olmuştur. Reklamları bile çok yapmacık, dislike atma sebebim. Gençlere hitap etmiyor, yaşlılara hitap ediyor o firma. Ayrıca burada TürkNet altyapısı yok ama buna rağmen TürkNet'li oldum ve memnunum bu koşullarda bile 6 Mbps hız alırken, TürkNet aynı altyapı üzerinden bize bugün 9.75 Mbps indirme hızı sunuyorlar ve hiçbir şekilde kopma sorunu yaşamadım. Ancak ne zaman Türk Telekom bize 10 Mbps cıvarı hız verse sürekli kopuyordu ve 6 Mpbys'ye düşürüp, biz bu hızı veremiyoruz diyorlardı. Ne kadar yalancı oldukları belli Türk Telekom'un.

@Yaralıyüz Bahsettiğiniz şeyleri hesaba katınca, TTNET nasıl kaliteli bir hizmet sağlayıcı oluyor? Ana işlevlerini sağlayamadıktan sonra ne gibi bir hizmet kalitesi alıyorsunuz merak ettim.
Sinir hastalıklarını oluşturma konusunda bir numaralı hizmetleri var...

Sizde sinir hastası olmak istiyorsanız, Türk Telekom'a geçin. Eğer mutlu olmak istiyorsanız, TürkNet'e geçin diyorum. :) Eğer Türk Telekom Squidward ise, TürkNet Süngerbob'tur.
Yani bakın ben Türk Telekom'a karşı yine ne kadar naziğim...
1528683664948.png

@Yaralıyüz Bahsettiğiniz şeyleri hesaba katınca, TTNET nasıl kaliteli bir hizmet sağlayıcı oluyor? Ana işlevlerini sağlayamadıktan sonra ne gibi bir hizmet kalitesi alıyorsunuz merak ettim.
Kaç yıldır TTNet kullanıyorum, 1 kere kopma yaşamadım.
Fırtına çıktı kablolar koptu 24 saat içinde bütün şehri tamir ettiler.
Telefonu elime arayıp müşteri hizmetlerini aradığım an her konuda bilgi ve yardım alıyorum.
TurkNet ile 9 Mbps alman büyük hizmet değil.
Ve müşteri hizmetleri yok.
Saha elemanları yok.
Kalite sadece İnternet paketlerinin avantajı demek değil.
Kısıtlamalar ve paketler onu kötü yapıyor kalitesiz yapmıyor.
O manada söyledim.
Ama genel olarak kullanılmayacak kadar kötü ve pahalı.
Yüksek ve AKN'siz paketler çok pahalı.
Taahhüt kazığı da var tabi.

Son düzenleme:
Bende TTNet kullanıyorum ama teknik servislerini pek samimi bulmuyorum. Fiyatlarıda biraz kötü. Aslında bölge bölge değiştiği için TTNet burda kötü diye şirketi bütünüyle suçlamak gereksiz ama adamı bazen çileden çıkarıyorlar.

Katılıyorum TTNet kısıtlamaları yüzünden ping vesayre bezdiriyor.

Ben türktelekom kullanıyorum, tek sıkıntım ping ve akn. sizin kullandığınız servis sağlayıcı ile ilgili sıkıntı yaşadığınız oldu mu ?
Hız olarak 32 download 3 upload sabit alıyorum, ping konusunda aktif olarak sadece CS GO oynuyorum 30-50 arası oluyor genelde, teknik destek konusunda diğer yorum yazan arkadaşlara katılıyorum canlı olarak konuşabileceğin bir müşteri hizmetleri yok her şey sesli yanıt ve destek talebi sistemi ile yürüyor, saha desteğini Türk Telekom sağlıyor ama sanırım TürkNet olduğu için biraz sallıyorlar. Özet geçmek gerekirse ben memnunum ama hattında sorun çıktığında teknik destek almak zor olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı