2019'da Amazon'dan bilgisayar toplamak güvenilir mi?

Oktay Oktay35

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar dolar kuru malum fiyatlar uçuk amazondan bilgisayar parça tek tek ekran işlemcisinden ekran kartından güç kaynağına kadar sipariş etmek istiyorum ama sipariş etmeden öyle sizin düşüncelerinizi bekliyorum. bir sıkıntı yaşar mıyım sizce sipariş etmeli miyim? Daha önce aranızda Amazon'dan alışveriş yapan var mı?

- Bu ara da daha önce açılan konulara baktım cok eski konulardı Amazonla ilgili.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ama benim bildiğim kadarıyla ödemeyi yapıcağınız sırada gümrük vergisi adı altında bir para alıyor. Aradaki fark böylelikle eriyor diye biliyorum.
Evet, ürünün satış fiyatına ek gümrük ve kargo ücreti ödüyorsunuz. Bazı ürünler yine de buradaki fiyatlara göre daha ucuza gelebiliyor, bir Amazon hesabı açıp Türkiye'den bir adres kaydederseniz. En son adıma gitmenize gerek kalmadan şu şekilde ek masrafı da görebilirsiniz.

391388

Bu ürüne her şey dahil $349.99 + $84.95 ücret ödeyeceksiniz demek, ondan sonra kapınızda.
Üründen ürüne değişir. Almak istediğin ürünlerin Amazon fiyatına bak, buradaki fiyatına bak daha ucuz ise alabilirsin. Güvenilirlik konusunda bir problem olmaz, Amazon.com'dan alışveriş yapmak Hepsiburada'dan yapmak kadar kolay. Siparişini veriyorsun 8-9 gün sonra kapında, gümrük falan onlar hallediyor.

Üründen ürüne değişir. Almak istediğin ürünlerin Amazon fiyatına bak, buradaki fiyatına bak daha ucuz ise alabilirsin. Güvenilirlik konusunda bir problem olmaz, Amazon.com'dan alışveriş yapmak Hepsiburada'dan yapmak kadar kolay.
Ama benim bildiğim kadarıyla ödemeyi yapacağınız sırada gümrük vergisi adı altında bir para alıyor. Aradaki fark böylelikle eriyor diye biliyorum.

Ama benim bildiğim kadarıyla ödemeyi yapıcağınız sırada gümrük vergisi adı altında bir para alıyor. Aradaki fark böylelikle eriyor diye biliyorum.
Evet, ürünün satış fiyatına ek gümrük ve kargo ücreti ödüyorsunuz. Bazı ürünler yine de buradaki fiyatlara göre daha ucuza gelebiliyor, bir Amazon hesabı açıp Türkiye'den bir adres kaydederseniz. En son adıma gitmenize gerek kalmadan şu şekilde ek masrafı da görebilirsiniz.

391388

Bu ürüne her şey dahil $349.99 + $84.95 ücret ödeyeceksiniz demek, ondan sonra kapınızda.

Çözüm

Eki Görüntüle 391388

Bilgisayar parçası sipariş edicem toplu şekilde cok vergi ister o zaman herhalde ben en iyisi vatandan alıyım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı