2019'da Skyrim alınır mı?

Daha geçen hafta 2006'da çıkmış Oblivion'u bile bitirdiysem Skyrim de alınır. Ah keşke şu örümcek fobim olmasaydı bende açıp oynardım. :( Bu arada Skyrim'in normal versiyonu indirimlere girmiyor. 30 TL son fiyat yani.
Oblivion bence Skyrim'den daha güzel.

Oblivion bence Skyrim'den daha güzel.

Oblivion cidden çok güzeldi. Özellikle loncaları karanlık kardeşliği 3-5 kere bitirmiştim. :D Ama oblivion geçitleri çok sıkıcıydı.
Ne kadar spoiler olur bilmiyorum ama olsun. Bir ara tüm şehirlerin girişine oblivion kapısı açılıyordu. İşte hepsini kapatırken artık sıkılmıştım gez,ara,bul tekrar ve mühür taşını al. Saten en son kapıdan sonra sanırım büyük kapı açılıyor martin kendini feda ediyor falan filan. Ama o büyük kapı açılana kadar sıkıntıdan öldüm.Bitsin artık diye dua ediyordum :D.
Görev sayısı falan da az ama zamanına falan göre Oblivion çok keyifli ve mutlaka oynanması gereken bir oyundu. Bu yaz hatta yeniden bitirmiştim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı