Merhabalar yaklaşık 2000TL civarı laptop önerebilir misiniz acaba internette gezinirken sıkıntı çıkarmadığı sürece sıkıntı yok zaten oyun için değil ders, film, video vs. için gerekli. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Asus X540MA-GO924 VivoBook Intel Celeron N4000 4GB 256GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Merhabalar yaklaşık 2000TL civarı laptop önerebilir misiniz acaba internette gezinirken sıkıntı çıkarmadığı sürece sıkıntı yok zaten oyun için değil ders, film, video vs. için gerekli. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Neden üzsün? 2 Sene garantisi olan, kullanılmamış ne olduğu belli bir ürün alacak neticede. İkinci el alıp 2 ay sonra bir sorun yaşadığı zaman telafisi olacak mı bunun? Ya da kimse yaşamayacağının garantisini verebilir mi?
ikiside bütçeyi aşıyor maalesef zaten biri 3.000 diğeri 2.800tl
Pentium bulamam herhalde değil mi bir de çok fark var mıdır acaba celeron ve pentium arasında?
2-3 yıldan eskileri de var. Bende şu anda Lenovo Thinkpad T440P var, 6 yaşında, geçen Ekim aldım.
Ondan önce kısa süre HP Probook 640 G1 kullandım, geçen yaz ile Ekim arası kullandım, aynı yaş.
Ondan önce de 3 sene HP Elitebook 8470P, şu an 7-8 yaşında demek ki aldığımda 3-4 yaşındaymış.
Hiçbiri elimde patlamadı. Üst seviye iş laptobu oldukları için aynı yaştaki alt seri ürünlere göre daha dayanıklılar.