2020 Huawei Matebook 14 için eGPU önerisi

Ben konuyu okudum ama demek istediğim farklı, bazı BIOS'larda whitelist mevzusu varmış BIOS'u eGPU kabul etmiyormuş o yüzden Huawei laptopların BIOS'u ile ilgili bir sıkıntı oluyor mu diye çalışıp çalışmadığını öğrenmek istedim.

Konu sahibi Thunderbolt üzerinden takmak istemiş. Ama laptopta Thunderbolt desteği bulunmuyor. Wi-Fi slotundan zaten takmak istememiş. White list sadece Wi-Fi slotunda oluyor.
İnternet'te Huawei D15'i buldum. White List'i var gibi duruyor. E-GPU takan birisi. E-GPU'yu taktığımda laptop kilitleniyor demiş.

Son düzenleme:
Konu sahibi Thunderbolt üzerinden takmak istemiş. Ama laptopta Thunderbolt desteği bulunmuyor. Wi-Fi slotundan zaten takmak istememiş. White list sadece Wi-Fi slotunda oluyor.
İnternet'te Huawei D15'i buldum. White List'i var gibi duruyor. E-GPU takan birisi. E-GPU'yu taktığımda laptop kilitleniyor demiş.
Anladım teşekkürler. Sizce riske girip bende denemeli miyim eğer çalışmazsa exp gdc yi iade ederim diye düşünüyorum.

Bence kasayı açtığınıza bile değmez.
Gayette değer bu arada Wifi slotuna takılı E-GPU'lu laptop kullanıyorum. Masaüstü genellikle dolu oluyor. Ofis laptobunu E-GPU'ladım. Oyun oynatmayan laptop High/Ultra arası oyunlar oynatıyor. Bide çok da para harcamamıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı