2020 yılında fatura ve garanti belgesi saklamak

Bu konu az önce masaüstü bileşenlerinin evraklarını incelerken aklıma geldi. Kimlik bilgilerimizden adresimize kadar her bir haltı sistemine kaydeden frimalar bizi niye hala bunlarla uğraştırıyor? Kaç taksit kaldığını ışık hızında bulurlar ama ürünü buradan aldım sistemden bakabilirsiniz dediğinizde bik bik ederler. Bu sorunu en son 1-2 yıl önce telefon alışverişinde yaşadım. Zaten bir başkası bana hediye almıyorsa bütün alışverişlerimi internetten yapıyorum. Artık elektronik faturalar var ama onda da hesaba erişemeyince ne olacağını göreceğiz.

Not: Örnekteki bik bik eden frima Teknosa'dır.

Satın aldığınız tarihi söyleyince sistemden buluyorlardı eskiden, belki hala böyledir. Ama Kutuyu istemeleri ilginç oluyor, e kutuyu istiyorlarsa fatura da kutunun içinde dursun diyorum.

Elektronik faturalarımı iCloud'da saklıyorum. Diğerlerini de dosyada
Ben de kredi ve banka kartlarının tek bir kartta birleştirilmesini istiyorum mesela.

Ben de mail kutumda satın almalar şeklinde klasör açtım, gelen maili ekstra olarak orada saklıyorum.

Faturalar elektronik olursa bilgisayarda, olmazsa kutularının içinde saklıyorum, kutuları da küçük kutu ise masama, büyük ise ayağımın altına yerleştiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…