2020 yılında PS3 alınır mı?

Amtefe

Femtopat
Daha fazla  
Aslında bakarsanız oyunlara tutkum olmasına rağmen fazla oyun oynamış bir insan değilim ve amacım oynayamadığım eski efsanevileri oynamak ve eğlenmek. Grafiklere çok takan biri değilim fakat üstüne 500 daha koyup 2. el PS4 almak daha mı mantıklı? Firmalar ve Sony PS4'e ne kadar daha destek verir?

Not: Bütçem kısıtlı.

Aslında bakarsanız oyunlara tutkum olmasına rağmen fazla oyun oynamış bir insan değilim ve amacım oynayamadığım eski efsanevileri oynamak ve eğlenmek. Grafiklere çok takan biri değilim fakat üstüne 500 daha koyup 2. el PS4 almak daha mı mantıklı? Firmalar ve Sony PS4'e ne kadar daha destek verir?

not: Bütçem kısıtlı.

Hocam bence PS4 alabilirsiniz. Sebebi ise PS4 özel oyunları oynarsınız.

Not: Bütçem kısıtlı.
Kullanıyorum fakat çok doyuramıyor. 720P çözünürlük ve keskinleştirme kapalı olması üzüyor. Fakat PC aldığım için böyle düşünüyorum. PC olmadan önce doya doya oynardım.

Bildiğim kadarıyla sony konsollarının geriye dönük desteği vardı.Yani sen ps4'de ps3 oyunlarını da oynayabiliyorsun veya ps3'de ps2 oyunlarını oynayabiliyorsun diye biliyorum.
Konu hakkında daha detaylı bilgisi olan biri varsa daha detaylı bilgi verebilir.
Ps2 ve Ps3 oyunlarını PS4'de oynamak mümkünse bence ps4 almak daha mantıklı.

Hayır dediğin olay PS2'de ve PS3'ün bazı modellerinde var. PS4 için öyle bir şey söz konusu değil. 700 lira civarına PS3 bulursa alabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı