2020 yılında PS3 mü Xbox 360 mı?

PS3 oyunların ucuz olması exc oyunlar ve bedava Online sırf The Last of Us için bile alınır. Kırık makiende bile Online oynanıyor PS3'de sorunsuz.

Türkiye'de Xbox alınmaz Black Ops 2 360'da 80 liraysa PS3'de 20-30 lira ayrıca her ay Online'ye para ödüceksin 360'ta ayrıca oyun takascısı bulmak zor Xbox'ta diyenlere bakma çok pişman olursun sonra benim gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
JTAG çiptir. Konsolun belli devrelerine ince kablolar ile lehimlenir. Çipli konsolun açılması zaman alır. Çipin kalitesine ve işçiliğin kalitesine bağlı olarak 2 dakika ile 30 dakika arasında değişmektedir. Çipli cihazlar kopya oyun oynatabilir fakat cihazın çevrimiçi özellikleri kullanılamaz.
Anlamadım yani konsol yarım saat'demi açılacak.? :D o halde ben orjinal alayım zaten koleksiyon yapmayıda severim . :) bildiğiniz bi site varmı acaba 500-700tl arası PS3 superslim için?
PS3 oyunların ucuz olmsı exc oyunlar ve bedava Online sırf The Last of Us için bile alınır. Kırık makiende bile Online oynanıyor PS3'de sorunsuz.

Türkiye'de Xbox alınmaz Black Ops 2 360'da 80 liraysa PS3'de 20-30 lira ayrıca her ay Online'ye para ödüceksin 360'ta ayrıca oyun takascısı bulmak zor Xbox'ta diyenlere bakma çok pişman olursun sonra benim gibi.
Siz daha önce X360 kullandınızmı nasıl ?
Arkadaşlar ps3 sahibi olan varsa beni bilgilendirebilirmi oyunları kutulu alınca nasıl oynarım?

Anlamadım yani konsol yarım saat'demi açılacak.? :D o halde ben orjinal alayım zaten koleksiyon yapmayıda severim . :) bildiğiniz bi site varmı acaba 500-700tl arası PS3 superslim için?

Siz daha önce X360 kullandınızmı nasıl ?
Arkadaşlar ps3 sahibi olan varsa beni bilgilendirebilirmi oyunları kutulu alınca nasıl oynarım?

Nasıl oynarım derken anlamadım ama CD'yi takıyorsunuz, bir iki yükleme işlemi gibi bir şey yapıyor PS3'e. Sonra oyuna giriyorsunuz. Benim kararım PS3 yönünde. Arkadaşım bize geldiğinde veya ben onlara gittiğimde PS3'ü ile oynarken çok zevk alıyordum.

Nasıl oynarım derken anlamadım ama CD'yi takıyorsunuz, bir iki yükleme işlemi gibi bir şey yapıyor PS3'e. Sonra oyuna giriyorsunuz. Benim kararım PS3 yönünde. Arkadaşım bize geldiğinde veya ben onlara gittiğimde PS3'ü ile oynarken çok zevk alıyordum.
Tamamdır diğer arkadaşlarında tavsiyesini bekliyorum Xbox tarafında olan varmı?

Tamamdır diğer arkadaşlarında tavsiyesini bekliyorum Xbox tarafında olan varmı?

Aslında burası size kalmış. Exclusive oyunlar ilginizi çekiyorsa PS3 alırsınız, ilginizi çekmiyorsa, performans sizin için daha önemliyse Xbox alırsınız. Benim kararım tabi. Ama xbox 360 oyunlarını bulmak zor ve pahalı. Yine de sizin seçiminiz. :)

Aslında burası size kalmış. Exclusive oyunlar ilginizi çekiyorsa PS3 alırsınız, ilginizi çekmiyorsa, performans sizin için daha önemliyse Xbox alırsınız. Benim kararım tabi. Ama xbox 360 oyunlarını bulmak zor ve pahalı. Yine de sizin seçiminiz. :)
Kuzenimde var jtagli Xbox360 alacağım Xbox360 sahibi lütfen bilgilendirsin beni.
Arkadaşlar 0 Xbox360 bulma imkanım varmı yada PS3 fiyat olarak 500-600'ü geçmesin. 2.el ithalatçı garantili ise o da olabilir.
Arkadaşlar 0 Xbox360 bulma imkanım varmı yada PS3 fiyat olarak 500-600'ü geçmesin. 2.el ithalatçı garantili ise o da olabilir.

Son düzenleme:
Anlamadım yani konsol yarım saat'değil mi açılacak? :D o halde ben orijinal alayım zaten koleksiyon yapmayı da severim. :) bildiğiniz bir site var mı acaba 500-700TL arası PS3 superslim için?

Siz daha önce X360 kullandınızmı nasıl?
Arkadaşlar PS3 sahibi olan varsa beni bilgilendirebilir mi oyunları kutulu alınca nasıl oynarım?

Kırık dediğimiz makineyi alırsan online oynuyamayacaksın olsa bile her oyun olmucak fakat PS3 kırık olduğunda her oyunu oynarsın bedava sürekli para yatırmak zorunda kalacaksın onlineye 360'ta orijinal alırsan

Slim Xbox 360 almadığına sorun yaşıyacaksın eski kasaların bozulma oranı %50 oluyor Microsoft insanların başını çok ağrıttı o yıllar kırmızı ışık sorunu yüzünden makine açılmaz hale geliyor Slim yerine eski kasa alsanda 100% tamir görmüş olacaktır

Ayrıca kaliteli exc oyunları yok halo dışında Türkçe dublaj exc var PS3'te mevcut

Alma çok pişman olursun 2. elini bile satmak istediğini makineyi hiç almıyorlar yada çok düşük bir ücretle alıyorlar ps3ü istediğin zaman kolaylıkla en fazla 600e kadar satabilirsin

Kırık dediğimiz makineyi alırsan online oynuyamayacaksın olsa bile her oyun olmucak fakat PS3 kırık olduğunda her oyunu oynarsın bedava sürekli para yatırmak zorunda kalacaksın onlineye 360'ta orijinal alırsan

Slim Xbox 360 almadığına sorun yaşıyacaksın eski kasaların bozulma oranı %50 oluyor Microsoft insanların başını çok ağrıttı o yıllar kırmızı ışık sorunu yüzünden makine açılmaz hale geliyor Slim yerine eski kasa alsanda 100% tamir görmüş olacaktır

Ayrıca kaliteli exc oyunları yok halo dışında Türkçe dublaj exc var PS3'te mevcut

Alma çok pişman olursun 2. elini bile satmak istediğini makineyi hiç almıyorlar yada çok düşük bir ücretle alıyorlar ps3ü istediğin zaman kolaylıkla en fazla 600e kadar satabilirsin
PS3 Superslim almak istiyorum fakat 2.el 600TL civarı bulamadım nerede bulabilirim?
2-) Sıfır İthalatçı garantili X360 Slim alsam sıkıntı çıkarmı?

PS3 Superslim almak istiyorum fakat 2.el 600TL civarı bulamadım nerede bulabilirim?
2-) Sıfır İthalatçı garantili X360 Slim alsam sıkıntı çıkar mı?

1.Fiyatları bu gidişle uçtu iyice bir süre almayı düşünme bunun nezaman son bulacağını kimse bilmiyor PS4 bile 4000-5000 oldu şu an birde vergi geldi 1200 gibi bir fiyat verirsen PS3'e şüphesiz kazık yersin bir süre fiyatları takipte kal iyi bir bilgisayarın varsa idare et

2.Ben ithalatçi garantisine güvenmiyorum şahsen o yüzden tavsiye etmiyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı