2020 yılında PS3 mü Xbox 360 mı?

PS3 Superslim almak istiyorum fakat 2.el 600TL civarı bulamadım nerede bulabilirim?
2-) Sıfır İthalatçı garantili X360 Slim alsam sıkıntı çıkarmı?
Tamamdır yardımlarınız için hepinize çok çok teşekkür ederim fiyatları takip edip 600-650 TL arası bi PS3 Superslim alacağım yinede konu açık kalsın bilgilendirme yaparım bende.

Aldin mi merak ettim. Bende ps3 slim almayı düşünüyorum ama her yerde 1000 tl ve üstü herkes kazıklamışsın o fiyatı verirsen diyor ama ben bu fiyatların dusecegibide düşünmüyorum. Napsam bilemedim bende

Aldin mi merak ettim. Bende ps3 slim almayı düşünüyorum ama her yerde 1000 tl ve üstü herkes kazıklamışsın o fiyatı verirsen diyor ama ben bu fiyatların dusecegibide düşünmüyorum. Napsam bilemedim bende

Konu sahibi Xbox One S almaya karar verdi. Eğer PS3 alacaksanız 600-700 aralığına almalısınız. Pazarlıkla indirmeye çalışın eğer alacaksanız.

Konu sahibi Xbox One S almaya karar verdi. Eğer PS3 alacaksanız 600-700 aralığına almalısınız. Pazarlıkla indirmeye çalışın eğer alacaksanız.

Bir sürü kişiyle konuştum ama yok indirmiyorlar bu zamanda bulamazsın diyorlar almak istediğim ps3 500 gb sadece gb düşürerek fiyatta düşürme yapıyorlar oda en düşük yine 800 tl falan

Bir sürü kişiyle konuştum ama yok indirmiyorlar bu zamanda bulamazsın diyorlar almak istediğim ps3 500 gb sadece gb düşürerek fiyatta düşürme yapıyorlar oda en düşük yine 800 tl falan

Ne yazık ki yapabilecek bir şey yok. Eğer hesabınız daha da büyürse bu forumda, ikinci el kısmına ilan açabilirsiniz. Yani ben buradaki insanlara güveniyorum, öyle korkunç fiyatlara satacaklarını sanmam.

Arkadaşlar hepinize merhaba geçenlerde konu açmıştım, fakat yine kararsızım.
İlk olarak bütçem 500TL-700TL arası üstüne çıkamıyorum Xbox One vs alın yazmak isteyen hiç gelmesin.
PS3 mü almalıyım Xbox 360 mı? Her ikisini de detaylı inceledim oyun konusunda sıkıntım yok sadece Xbox 360 biraz daha performanslı.
PS3 Superslim mi almalıyım?
Xbox 360 mı almalıyım?
2.el almayı düşünüyorum GET açarak.
Benim tek sıkıntım cihaz arızalı gelmesin ya da arıza yapmasın bu konuda hangisi daha üstün?
Yani 2.el aldığımda arıza çıkartmasın şimdiden teşekkürler.
PS3 Slim.

JTAG çiptir. Konsolun belli devrelerine ince kablolar ile lehimlenir. Çipli konsolun açılması zaman alır. Çipin kalitesine ve işçiliğin kalitesine bağlı olarak 2 dakika ile 30 dakika arasında değişmektedir. Çipli cihazlar kopya oyun oynatabilir fakat cihazın çevrimiçi özellikleri kullanılamaz.

Kanka sen naptın ya arkadaşımda var PS3 kırık multimanli adam bastıktan 20 saniye sonra menüde oluyor.

Xbox One s almaya karar verdim arkadaşlar, PS3 gibi eski bir konsola 700-800 TL vermek bana koyar. Zaten kargo, IBAN, teslimat, vs vs. 2.el için uğraşamam, X One s 1500 TL gibi bir fiyata şok marketlerde varmış bizim burada. Haziran ortalarında alacağım umarım.

Hocam al kurtul PS3 kırık+multimanli arkadaşımda var süreklide oynuyoruz beraber öyle 2 Dk'da açılma olayı falan yok istediğin oyunu yükle bitir sil özgür bir şekilde rahat rahat :D bende alacağım bu arada PS3 Slim bakıyorum. Sana bir üzücü haber vereyim Microsoft XBox One S 1TB UHD 4K Oyun Konsolu + 2 Oyun + 1 Fiyatı. Ve şu anki vergiler Ekim'de bitecek Ekim'den sonrada vergiler yarı yarıya azalacak siz hesaplayın artık :)

Kanka sen naptın ya arkadaşımda var PS3 kırık multimanli adam bastıktan 20 saniye sonra menüde oluyor.

Hocam al kurtul PS3 kırık+multimanli arkadaşımda var süreklide oynuyoruz beraber öyle 2 Dk'da açılma olayı falan yok istediğin oyunu yükle bitir sil özgür bir şekilde rahat rahat :D bende alacağım bu arada PS3 Slim bakıyorum. Sana bir üzücü haber vereyim Microsoft XBox One S 1TB UHD 4K Oyun Konsolu + 2 Oyun + 1 Fiyatı. Ve şu anki vergiler Ekim'de bitecek Ekim'den sonrada vergiler yarı yarıya azalacak siz hesaplayın artık :)
Yanlış anladınız siz. JTAG, Xbox 360 için kullanılan bir kırma yöntemi. PS3 için çipe gerek yok.

Yanlış anladınız siz. JTAG, Xbox 360 için kullanılan bir kırma yöntemi. PS3 için çipe gerek yok.

Hocam sonradan anladım kusura bakamayın :D ama PS3 fat kasalarda çip kesinlikle takıyorlar. Bu arada bende PS3 ile ilgili konu açtım bir bakarsanız sevinirim dertlerimi söyledim bende.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı