2020 yılında PS3 mü Xbox 360 mı?

ben zaten dedim xbox 360 ya da ps3 650 700 rahat bulunur bide xbox one s almak yerine xbox one x alın çok daha iyi hem daha performanslı ve geri uyumluluk konusunda xbox one x ile xbox series x in üstüne tanımıyorum :D😁😁😁
ama aynen ZYP33 ün dediği gibi xbox one s al tek konsol 2 konsol :D süper bir şey ama dediğim gibi maddi durumun yetiyorsa one x al geri uyumluluk ve performans bakımından one s ten daha iyi görüntü kalitesi de muazzam :D ben bu ay xbox 360 e alıyorum maddi durumumdan dolayı ps3 üm olmasına rağmen 360 almamın sebebi ps3 oyunları genellikle 720 p de çalışıyor ve performans bakımından ps3 ten 1tık daha iyi ama ps3 candır. :D

Son düzenleme:
Xbox 360ta 10 yıldır kırık cihazlar ile online oynanıyor stealth server yöntemi ile. Ayrıca 2 dakika 30 dakika arası açılma olayı fiyasko 3 yıldır kullanıyorum hiçbir zaman 2 dakikayı bile geçmedi. Stealth server ile gta5 cod bo2 battlefield 3-4 destiny gibi oyunlara live gold üyeliği almadan girebiliyorsun. Ping değerleride ps3 e göre kat kat daha iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı