2020'de Adobe'ye Destek Kesilince Flash Oyunlar Artık Oynanmayacak mı?

Adamlar siteleri kapatacak. Hangi oyunu nereden bulacaksın. Farklı farklı site de binlerce flash oyun var. Flash kapandığı an kapanacak bu siteler oyunlar kaldırılacak. Şimdiden arşiv yapmaya başlasan bile yetişemezsin. Flash oyunları arşiv olarak sunma site sahiplerinin insiyatifine kaldı.

Tehlike çok büyük. Koskoca bir kültür yok oluyor. Flashpoint bile tam olarak arşivleyemedi oyunlar.

BlueMaxima's Flashpoint hocam burada birçok oyun mevcut ben ileride lazım olur diye küçük paket indirdim. Bir bakın isterseniz.
Adamlar siteleri kapatacak. Hangi oyunu nereden bulacaksın. Farklı farklı site de binlerce flash oyun var. Flash kapandığı an kapanacak bu siteler oyunlar kaldırılacak. Şimdiden arşiv yapmaya başlasan bile yetişemezsin. Flash oyunları arşiv olarak sunma site sahiplerinin insiyatifine kaldı.

Tehlike çok büyük. Koskoca bir kültür yok oluyor. Flashpoint bile tam olarak arşivleyemedi oyunlar.
Bak zaten en son mesajımda Flashpoint'e değimiştim zaten. Flashpoint'in arşivlediği oyunlar. İnternette ki Flash oyun camiasının yarısı bile değil. Bende biliyorum flashpointin oyunları arşivlediğini.

Hortlatmak gibi olacak ama, oyunları nasil indirebiliriz? Oyunlar kaybolup gidecekler... ☹️
Bu siteden kurtarılan Flash oyunları bulabilirsin.

Ama çoğu yok olup gidecek. Umarım flash siteleri oyunları silmek yerine flash dosyalarının internet kullanıcılarına sunar.

Bu siteden kurtarılan Flash oyunları bulabilirsin.

Ama çoğu yok olup gidecek. Umarım flash siteleri oyunları silmek yerine flash dosyalarının internet kullanıcılarına sunar.
İnşallah. Oyun için teşekkürler bu arada. Oyunları indirme olayı oluyor mu peki?

@Recep Baltaş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı