Arkadaşlar soru yukarıda. Artık bu oyunlar oynanmayacak mı? Elektrik adam, garson penguen vs.
Adamlar siteleri kapatacak. Hangi oyunu nereden bulacaksın. Farklı farklı site de binlerce flash oyun var. Flash kapandığı an kapanacak bu siteler oyunlar kaldırılacak. Şimdiden arşiv yapmaya başlasan bile yetişemezsin. Flash oyunları arşiv olarak sunma site sahiplerinin insiyatifine kaldı.
Tehlike çok büyük. Koskoca bir kültür yok oluyor. Flashpoint bile tam olarak arşivleyemedi oyunlar.
Peki yapımcısı çoktan işi bırakmış emekliye ayrılmış kaynak kodları bile ortada olmayan. Yılların nostaji flash oyunlar ne olacak?
BlueMaxima's Flashpoint hocam burada birçok oyun mevcut ben ileride lazım olur diye küçük paket indirdim. Bir bakın isterseniz.
Bak zaten en son mesajımda Flashpoint'e değimiştim zaten. Flashpoint'in arşivlediği oyunlar. İnternette ki Flash oyun camiasının yarısı bile değil. Bende biliyorum flashpointin oyunları arşivlediğini.Adamlar siteleri kapatacak. Hangi oyunu nereden bulacaksın. Farklı farklı site de binlerce flash oyun var. Flash kapandığı an kapanacak bu siteler oyunlar kaldırılacak. Şimdiden arşiv yapmaya başlasan bile yetişemezsin. Flash oyunları arşiv olarak sunma site sahiplerinin insiyatifine kaldı.
Tehlike çok büyük. Koskoca bir kültür yok oluyor. Flashpoint bile tam olarak arşivleyemedi oyunlar.
Hortlatmak gibi olacak ama, oyunları nasil indirebiliriz? Oyunlar kaybolup gidecekler...Oyunu bilgisayara indirip SWF Flash Player programıyla oynayabilirsiniz.
Bu siteden kurtarılan Flash oyunları bulabilirsin.Hortlatmak gibi olacak ama, oyunları nasil indirebiliriz? Oyunlar kaybolup gidecekler...![]()
İnşallah. Oyun için teşekkürler bu arada. Oyunları indirme olayı oluyor mu peki?Bu siteden kurtarılan Flash oyunları bulabilirsin.
Ama çoğu yok olup gidecek. Umarım flash siteleri oyunları silmek yerine flash dosyalarının internet kullanıcılarına sunar.
Oyunu indirerek oynuyorsun zaten.
Sene 2024. İnternetteki tüm oyunları elde edemesek bile birçok flash oyun oynanabilir düzeyde. Bu yüzden bilmeden yazmak pek doğru olmuyor.Tehlike çok büyük. Koskoca bir kültür yok oluyor. Flashpoint bile tam olarak arşivleyemedi oyunlar.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.