2020'de iPhone X alınır mı?

Ben biraz telefonda sakar olduğum için Spigen Ultra Hybrid 2 aldım 😆

Ben kılıf olarak telefonu alırken Teknosa'dan aldığım kılıfı kullanıyorum. 40 TL'ye almıştım ama fiyatına göre cidden kaliteliymiş bu kadar kaliteli beklemiyordum. Doğruyu söylemek gerekirse idare etmek için almıştım. Apple'nin kılıfı güzel almayı düşünüyorum ama aklımı karıştıran bir yönü var. Alt kısmı açık olduğu için çizileceğini düşünüyorum.

Kendim SE kullanıcısıyım şarjı 3.5 saatte bitmiyor. 1 aydır kullanıyorum ve bu süre zarfın da 6 saatten aşağı ekran süresi almadım ortalama olarak 6.5-7 saat civarı ekran süresi vermektedir. Şu şekil de örnek verebilirim sabah 8’de telefonu kullanmaya başladım ve şu anda hala %45 şarjım var. Aktif olarak sosyal medya kullanıyorum.
Dostum geç olucak ama sana bir şey danışmak istiyorum. Bende SE 2020 almayı düşünüyorum. Oyun oynayan biri değilim ama aktif olarak YouTube, Facebook, Twitter ve Instagram kullanıyorum. Gün içinde kaç saat ekran süresi verir. Bir de ekranından bir şikayetin var mı?

Dostum geç olacak ama sana bir şey danışmak istiyorum. Bende SE 2020 almayı düşünüyorum. Oyun oynayan biri değilim ama aktif olarak YouTube, Facebook, Twitter ve Instagram kullanıyorum. Gün içinde kaç saat ekran süresi verir. Bir de ekranından bir şikayetin var mı?

Hocam ben telefonu aktif olarak kullanıyorum. Ortalama olarak 6-7 saat aralığın da ekran süresi alıyorum. Genel de bu saat 6 saat 30 dakikadan aşağı olmuyor. Bu gün kalibrasyon yapmak için pili tam olarak bitirdim. Tam pil ile 8 saat 2 dakika gördüm. Ama pil olarak %20’nin altına inmenizi önermem. Nedeni ise pil sağlığı çabuk düşebilir. Ek olarak bir şikayetim yok telefondan. Ekran olarak tek el kullanımı ve cepte taşıma açısından çok rahat. Ben telefonumdan çok memnunum. Aldığım için gram pişmanlık duymuyorum. Ekran sizin için sorun değilse kesinlikle öneririm. Ekran olarak çabuk alışılıyor eğer büyük ekranlı bir telefondan geçiyorsanız. Ben tablet gibi bir telefondan geçtiğim için söylüyorum. Eğer sorunuz varsa sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olurum.
Not: Ekranı parlak kullanmıyorum en kısıktan biraz daha parlak kullanıyorum. Aynı zaman da gün içerisin de AirPods ile müzik dinliyorum. Çoğunlukla Wi-Fi kullanıyorum çünkü virüs nedeniyle fazla dışarı çıkmıyorum. Ekran parlaklığı, mobil veri kullanımı, GPG ve Bluethoot ekran süresini etkileyecektir.

Hocam ben telefonu aktif olarak kullanıyorum. Ortalama olarak 6-7 saat aralığın da ekran süresi alıyorum. Genel de bu saat 6 saat 30 dakikadan aşağı olmuyor. Bu gün kalibrasyon yapmak için pili tam olarak bitirdim. Tam pil ile 8 saat 2 dakika gördüm. Ama pil olarak %20’nin altına inmenizi önermem. Nedeni ise pil sağlığı çabuk düşebilir. Ek olarak bir şikayetim yok telefondan. Ekran olarak tek el kullanımı ve cepte taşıma açısından çok rahat. Ben telefonumdan çok memnunum. Aldığım için gram pişmanlık duymuyorum. Ekran sizin için sorun değilse kesinlikle öneririm. Ekran olarak çabuk alışılıyor eğer büyük ekranlı bir telefondan geçiyorsanız. Ben tablet gibi bir telefondan geçtiğim için söylüyorum. Eğer sorunuz varsa sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olurum.

Benim aklımı kurcalayan tek şey pil ömrü çünkü telefonu çok aktif kullanan biriyim. Bugün 2 kere konu açtım ama herkes farklı şeyler söylüyor :D bende telefonu kullanan birine sormak en mantıklısı diye düşündüm. 6-7 saat gibi süreler benim için oldukça yeterli. Vakit ayırdığın için teşekkür ederim. İyi akşamlar.

@Efe ARSLAN ben günlük ortalama 5.5 saat ekran süresi alıyorum ve akşam 8 gibi şarja taktığımda şarjım minimum 43-45 civarında oluyor. Kullanımım mesajlaşma, sosyal medya, bankacılık, ara sıra kamera gibi ilerliyor. Wifi tüm gün açık. Ekran parlaklığımı ortama göre kullanıyorum ama genelde biraz daha kısık kalıyor benim kullanımım. Arkaplan uygulama yenilemesi vs. kapalı. Ekran ve boyut tam istediğim gibi olması ve ilk kez iOS kullanacağım için en iyi seçenek olarak bunu seçtim ve memnunum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı