2021 büyük PlayStation Store zammı

Açık açık dijital oyun almayın demektir bu. Tek çare kutulu oyunlar.

Orada da durum aynı.
Arkadaşlar dh forumda insanlar PlayStation UK'ye mail atıyor. Malum PS Türkiye diye bir şey olmadığı için. Boşuna PS Türkiye'ye mail atmayın. Her türlü sıkıntıda PS UK'ye yönlendiriyorlar. Ayrıca biraz araştırınca aynı sıkıntı Rusya ve benzeri ülkelerde de varmış. Rusya da Far Cry 5 PC de PS Store'daki fiyatın 10 da biri fiyatına satılıyormuş.
Sakın bu durumu kabullenmeyin. Zaten kabullenecek bir şey değil ki bu. Herkes mail atarsa milyonda bir ihtimal de olsa yeni bir düzenleme olabilir.
Ek olarak diğer oyunlara da zam yakınmış. Zaten 400₺+ fiyata bu ülkede oyun alan kişi sayısı 5000 kişi eder etmez. Xbox tarafını bir kez daha kontrol ettim bir şey değişmemiş.
 
Bu zam normal diyenlere selam olsun.

Xbox zaten en büyük yerel fiyat yapanlardan. 60€ luk oyunu 92₺ ye çıkardı adamlar daha ne olsun. Xbox da kur 1.5 PS de 12.yine Game Pass'i de 3 de biri fiyatına alıyoruz.
PlayStation almak isteyenler bilmeli ki; Bir gece ansızın zam haberi gelebilir. Dün akşam olduğu gibi.
 
Xbox zaten en büyük yerel fiyat yapanlardan. 60€ luk oyunu 92₺ ye çıkardı adamlar daha ne olsun. Xbox da kur 1.5 PS de 12.yine Game Pass'i de 3 de biri fiyatına alıyoruz.
PlayStation almak isteyenler bilmeli ki. Bir gece ansızın zam haberi gelebilir. Dün akşam olduğu gibi.
Ben 345 TL'ye 13 aylık Game Pass aldım. Xbox kraldır. Yerel fiyatlandırma çok iyi oluyor biz oyunculara.
 
Arkadaşlar exclusive olsa ne yazar alamadıktan sonra.%5'lik kesim alıyor %95'lik kesimi kaybediyorlar. Yerel fiyat yapsalar herkes alır. Forza Horizon 4 ve diğer Xbox oyunlarında olduğu gibi. Zaten konsol tarafında Game Pass olduğu için sadece 3.parti oyun alma ihtiyacı oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı