2021 fotoğraflarım #3

Sonuncu fotoğraf biraz sentetik olmuş, onun dışında hepsi güzel. Elinize sağlık.
O zaten sentetik hocam Tamamen ütopik bir şey tasarlamak istedim. Biraz daha yetenekli olabilsem aklımdaki şey çok daha farklı ve hoştu ama ne yazık ki şu anlık bu kadarına gücüm yetiyor

Sonuncu olmamış ağaçların yanında beyazlıklar var ve ayrıca yere baktığımızda hala gündüz gibi gözüküyor onun dışında diğerleri güzel.

O zaten sentetik hocam Tamamen ütopik bir şey tasarlamak istedim. Biraz daha yetenekli olabilsem aklımdaki şey çok daha farklı ve hoştu ama ne yazık ki şu anlık bu kadarına gücüm yetiyor
Hayır montaj olduğu çok belli zaten de biraz fazla abartmışsınız gibi. Onu kastettim.

Elinize sağlık.

Yalnız son fotoğraftaki uzayı siz eklediniz sanırım ve bence çok ağır gelmiş. Renkleri daha hafif - maviye yakın bir manzara seçmeyi deneyebilirsiniz.

Ağaçların aralarında kalan mavilikler de ayrıca bozuyor bence.

Ellerinize sağlık hocam. Çok güzel olmuş. En baştaki resimle son resimlere düştüm. Ayrıca köpeği nasıl çektiniz hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…