Hangi deneme yayınlarını çözdünüz?
Tepeden bakmıyorum kardeşim, başarısızlığınızla yüzleşmeyi öğrenin. Her sene olan aynı teraneler yine dönüyor internette. Türkçe paragrafları çok uzunmuş, şıklar benzermiş, matematik kazıkmış, felsefe soruları çok felsefikmiş... Sürekli aynı tip elemanlar benzer şeyleri yazıp çiziyor internette. Ayrıca sen benim LYS'ye girmediğimi nereden keşfettin şimdi(Girdik girmesine de AYT şeklinde adı değişene girsek de sonuç değişmeyecekti zaten)? Demek ki senden daha nitelikli öğrenciler vardı ki, ki yazdıklarından da belli, hakkı yeten gitmiş o bölümlere. Sizler nasıl bir kafa yaşıyorsunuz çözemedim? Başarısızlığımı: sisteme, öğretmenlere, hayat akışına yükleyem top kendimde kalmasın kafası. Asıl sabır bize lazım. Bu arada beğeni atanlarında kesin zamanında zordu dediğini veya sıra kendilerine gelince ''Ya bu sınavda milenyumun en zor sınavıydı'' diyeceklerine eminim ama ispatlayamam.Ben söyleyeyim. SBS'de puanım ve sırlamamam yetmesine rağmen uçak bölümü olan liseye girememiştim. İşin garip yani benden düşük puan alan aynı şekilde sırlaması yüksek olan girmişti.
Bu yollardan geçen biri olsaydınız muhtemelen SBS başta olmak üzere YGS-LYS'ye girmiş olmanız gerekirdi. Olmadı ÖSS...
Tepeden bakmaktan vazgeçersen patates gibi toprağın altında olmaktan çıkabilirsin.
Ya sabır...
Açık ol. Kabullen. Başarısızlık değildir bu hatalardır. Başarıyı yakalaman için hatalardan geçip bu hatalardan ders çıkarman gerekir. Sabır ve azim gerektirir. Sizde o azim olsa da sabır yok. Benim sınav yorumum:Tepeden bakmıyorum kardeşim, başarısızlığınızla yüzleşmeyi öğrenin. Her sene olan aynı teraneler yine dönüyor internette. Türkçe paragrafları çok uzunmuş, şıklar benzermiş, matematik kazıkmış, felsefe soruları çok felsefikmiş... Sürekli aynı tip elemanlar benzer şeyleri yazıp çiziyor internette. Ayrıca sen benim LYS'ye girmediğimi nereden keşfettin şimdi(Girdik girmesine de AYT şeklinde adı değişene girsek de sonuç değişmeyecekti zaten)? Demek ki senden daha nitelikli öğrenciler vardı ki, ki yazdıklarından da belli, hakkı yeten gitmiş o bölümlere. Sizler nasıl bir kafa yaşıyorsunuz çözemedim? Başarısızlığımı: Sisteme, öğretmenlere, hayat akışına yükleyen top kendimde kalmasın kafası. Asıl sabır bize lazım.
Türkçe paragrafları çok uzunmuş, şıklar benzermiş, matematik kazıkmış, felsefe soruları çok felsefikmiş... Sürekli aynı tip elemanlar benzer şeyleri yazıp çiziyor internette.
Ayrıca sen benim LYS'ye girmediğimi nereden keşfettin şimdi(Girdik girmesine de AYT şeklinde adı değişene girsek de sonuç değişmeyecekti zaten)?
Farklı olan şeyi bana tek cümlede söyler misin kıvırmadan? Direkt net belirt ama. Benim demek istediğimi ısrarla anlamak istemiyorsunuz veya gerçekten anlamıyorsunuz. Diyorum ki: böyle diyen insanlar yıllardır var ve 100 yıl sonra da olacak? Siz bana neden diğerlerinin bu şekilde zor, süre yetmedi vs. demediğini açılayın ben de size onu açıklayayım.Peki sizce neden böyle diyor bu arkadaşlar, bunu da sorgulasanıza bakalım? Hala aynı hitabı kullanarak insanlara üstten bakıyorsunuz.
Nee? Adı mı değişti sadece? Emin misiniz veya gerçekten LYS'ye girdiniz mi? YGS-LYS sistemi oldukça farklıydı bu YKS sisteminden. Sanki atıp tutuyorsunuz gibi geliyor bana.
O kadar zaten. Sistem kötü. Zaten bu sistemi düzeltmek için de armut piş ağzıma düş yapacak. Bir anda mükemmel bir sisteme kavuşacağız. Bilgi sahibi olmadan yorum yapmayın. Bu sistemde başarılı olacaksın ki yine bu sistemi kendin yıkacaksın. Oturup boş moral mi bozmaya geldin yazarak olmaz o işler. Bu sistemin gereksinimlerini karşıladıktan sonra gelip burada ağlayacaksın.
Tepeden bakmıyorum kardeşim, başarısızlığınızla yüzleşmeyi öğrenin. Her sene olan aynı teraneler yine dönüyor internette. Türkçe paragrafları çok uzunmuş, şıklar benzermiş, matematik kazıkmış, felsefe soruları çok felsefikmiş... Sürekli aynı tip elemanlar benzer şeyleri yazıp çiziyor internette. Ayrıca sen benim Lys'ye girmediğimi nereden keşfettin şimdi(girdik girmesine de AYT şeklinde adı değişene girsek de sonuç değişmeyecekti zaten)? Demek ki senden daha nitelikli öğrenciler vardı ki, ki yazdıklarından da belli, hakkı yeten gitmiş o bölümlere. Sizler nasıl bir kafa yaşıyorsunuz çözemedim? Başarısızlığımı: Sisteme, öğretmenlere, hayat akışına yükleyem top kendimde kalmasın kafası. Asıl sabır bize lazım. Bu arada beğeni atanlarında kesin zamanında zordu dediğini veya sıra kendilerine gelince "ya bu sınavda milenyumun en zor sınavıydı" diyeceklerine eminim ama ispatlayamam.
Farklı olan şeyi bana tek cümlede söyler misin kıvırmadan? Direkt net belirt ama. Benim demek istediğimi ısrarla anlamak istemiyorsunuz veya gerçekten anlamıyorsunuz. Diyorum ki: böyle diyen insanlar yıllardır var ve 100 yıl sonra da olacak? Siz bana neden diğerlerinin bu şekilde zor, süre yetmedi vs. demediğini açıklayın ben de size onu açıklayayım.
120 de 120 yapan çıkmaz imkansız.