2021 yılı asgari ücret tahminleri

İlginç bir edebiyat büyük yazdığın için daha bir haklı oldun. Aynı taraftayız farkında mısın bilmiyorum? Burada yazmamız bir şeyi değiştirmiyor en azından fikrimi söyledim.
Büyük yazmam ''ben haklıyım'' kavgası değil. Sidik yarıştırmıyorum burada. Konuşurken tonlama yaparsın, işte yazım dilinde de bu büyük harfle belirtilir.

Bugünkü amme hizmetimizi de yaptık. Öğreneceksiniz çocuklar.
 
Büyük yazmam "ben haklıyım" kavgası değil. Sidik yarıştırmıyorum burada. Konuşurken tonlama yaparsın, işte yazım dilinde de bu büyük harfle belirtilir.

Bugünkü amme hizmetimizi de yaptık. Öğreneceksiniz çocuklar.

Tonlamayı virgülle noktayla yaparsın caps açmakla değil. Kim çocuk? Neye göre çocuk? Raporumu gönderdim. İyi forumlar.
 
Rakamların önemli olmadığını kaçıncı defa söylememiz gerekiyor?

Kaç olursa olsun. Enflasyon, döviz kuru, vergiler düşmedikçe kaşıkla verilen kepçeyle geri alınacaktır. Verilen zammın alım gücünüze hiçbir etkisi olmayacak çünkü zam sonrası arttırılacak fiyatlar arka planda detaylıca hazırlanıyor.

Faizlerin yükseltilmesi ve virüs sebebiyle piyasanın kan ağlaması yüzünden asgari ücretin çok artması da zarar verir ülkeye. Çok artarsa bunu karşılayamayan işletmeler işten çıkarmaya başlar milleti, kepenkler kapanır. Bu da işsizlik ordusunu katlar. Halkın %50'sinden fazlası asgari ücrete veya az üstüne çalışıyorsa eleştirilecek çok nokta var, çok...

Ulan ağzı olan konuşuyor. Ne sosyolojiden, ne ekonomiden anlayan var.
Soruyla bu yazının ne alakası var ya hu. Neden bu kadar sinirlenip ve bu kadar yazı yazdığınızı anlayamadım. Acaba aramızdan tahmini tutan olacak mı diye yazdım. Sağa sola saldırmak için yer arıyormuşsunuz ortada hiçbir tartışma yokken hemde. Hani bi ara acaba biri bir şey yazıp sildi mi diye düşündüm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı