2021 yılı için 1 milyon 317 bin yolcu garanti edilmişti; Zafer Havalimanı’na dört ayda 61 yolcu uğradı

Bu yıl 1 milyon 317 bin yolcunun garanti edildiği Zafer Havalimanı’na dört ayda 61 yolcu uğradı. Yıl sonunda uçmayan yolcular için ödenecek garantiler ile şirketin 50 Milyon Avro'luk yatırımının tamamı ödenecek.

2020'de 16 bin 645 yolcu kullandı

Kütahya'da bulunan Zafer Havalimanı’nı 2020'de 16 bin 645 yolcu kullandı. Ancak 1 milyon 279 bin 352 yolcu için garanti verildiğinden şirkete uçmayan yolcular için 6 milyon 738 bin avro garanti ödemesi yapıldı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

 
Hiçbir işimize yaramayan şeylere vergi vermek yerine aç kalanlara versek ülkede aç insan kalmaz, hatta para bile artar. Ama o vereceğimiz paraların yarısı başka yerlere gideceğinden pek bir umudum yok.
Vergi vereyim devlet hizmet yapsın diye, hizmeti başkasına yaptırıp, işletme hakkı versin, başkası zarar ediyor diye yine vergi vereyim. Mükemmel bir döngü.

Hep zararda olan biziz.
 
Bu havalimanına nasıl 1 milyon yolcu garanti ediliyor ki? O köye 50 kilometre uzakta dedelerimin yaşadığı bir köy var. Çok nadir uçak iner ve kalkar. Hattaha orayı askeri bir havalimanı zannediyorduk başlarda hiç uçak inip kalkmadığından.
Kütahya'nın nüfusu: 576.688.
O havalimanı Afyonkarahisar ile Kütahya'nın tam ortalarında bir yerde. Afyonkarahisar'a çok yakın yani. Ama gene de 1 milyon yolcu nasıl garanti ediliyor ki?
 
Açılın Kütahya'da yaşıyorum.
Havalimanı ilk olarak Kütahya'da değil, yani ona Kütahya'dan havalimanına gitmek için yaklaşık 50 km mesafe var. Altıntaş ilçesinde bulunuyor havalimanı, yani dağ başı diyebileceğimiz bir mevkide.
 
Afyona yakın değil Kütahya ya uzak değil. Mantıklı değil olası değil neden yaptılar kimse anlamış değil. Hayırlısı olsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı