2021 yılına girerken iPhone 7 alınır mı?

alınır reis , ben 6s kullanıyorum sorunsuz çalışıyor hatta bazı 2020 model telefonlara taş çıkaracak performansta ( BAZl )
 
Hocam, helalinden 3700 TL bütçen var. Bu fiyata temiz 2.el 8 bulursun. 2.ele bakmanı da öneririm.

Bu dediğinize katılıyorum ya da yenilenmiş 2.el cihazlar var 2900 iPhone 7 128 GB alırsın ancak 2 senelik ömrü var. Jet Black rengi güzel arkası cam gibi duruyor. 12W adaptör alırsın yanına bir de.
 
kullanıyorum ve bundan önce m51 ve reno 2z kullandım hız olarak çok hızlı sadece batarya ve ısınma var.eger oyun oynamak istiyorsan bence 8 plus al. ama oynamayacaksan şuan en iyi telefon 7 plus bence.
 
Mart 19'dan beri aktif olarak iPhone 7 PLUS kullanıyorum ama 8 9 ayda şarj sağlığı 88'e düştü ne şarjda oynarım telle nede ağır pubg'miş Cod Mobile'mış o tarz oyunlarda oynamadım stardew valley ve Tap Tap heroes oynuyorum ona rağmen böyle oldu. Şarj konusu artık 7 Plus'ta bence düşük kalıyor bu saatten sonra alınacaksa iPhone SE 2020 alınabilir ama onunda fiyatı artmış, 2.el belki bakılabilir.
 
Ben de 2 hafta önce değiştirdim telefonumu, 3 senedir iPhone 7 kullanıyordum. İnanır mısın hala telefon süper çalışıyordu. Tek sıkıntısı yukarıda arkadaşların da söylediği gibi batarya, net bir şekilde. Bataryası çok küçük olduğundan ve ben çok aktif kullandığımdan bana yetmiyordu. Bu sebepten param varken değiştirmek istedim ve yeni telefon aldım(iOS yine). Kesinlikle iş görmediğinden vs değil yanlış anlaşılmasın tamamiyle batarya ve 3 sene oldu değiştirmek istediğim için. Şimdi de satacağım telefonu inş 3 yıl kullanımdan sonra bir de güzel bir geri dönüşü olacak. Dün gece üzüldüm hatta ne güzel telefon satmasam mı acaba diye. :D kısacası oyun oynamıyorsanız ve bataryayı problem etmem diyorsanız. Temiz telefon 14 Ekim 2016'da çıkmasına rağmen hala günümüz şartlarında kasmadan günlük kullanımı görebiliyor. O zaman çıkan telefonlara bakıp kıyaslamak lazım farkı. Sonuç olarak, günlük kullanım için alınır kesinlikle ama bataryayı oturup düşünmeniz lazım. Ben pek 2.ele güvenemiyorum ama yine de sıfır yerine 2.el temiz üst modellere bakabilirsiniz. Böylelikle 2 yıl değil 3 yıl kullanırsınız belki aldığınız telefonu. Umarım bir iPhone 7 kullanıcısı olarak yardımcı olabilmişimdir.

Bu arada 32 GB modeliydi benimki. Burada yetmez diyen arkadaşlar olmuş. Bu sorunun cevabı kişiden kişiye göre değişir. Bana hiç sıkıntı çıkartmadı. kimisine 32 GB yeter kimisine 256 GB yetmez. iOS 14'e de geçmiştim.
 
Kullanan birisi olarak memnunum fakat batarya kapasitesi oldukça düşük, 1900 mAh kullanan birisi olarak daha üst modellere bakmalısın. Tercih edeceğin modellerde:
1) En azından 2000 mAh üstü olsun.
2) Portre modu olsun kullanışlı çünkü bir süre sonra ihtiyaç duymaya başlıyorsun.

SE 2020 modeli arasında işlemci farkı var fakat batarya konusunda I7 daha yüksek mAh a sahip. Taviyem 8'lere bakabilirsin. 2.el az kullanılmış bulabilmen mümkün veya bu ay içerisindeki indirimlere göz at
Hocam 4000 in üstüne çıkamayacağım bir bütçem var iphone 7 plus önerir misiniz ios kullanmak istiyorum
 
Hocam 4000 in üstüne çıkamayacağım bir bütçem var iphone 7 plus önerir misiniz ios kullanmak istiyorum
7 Plus hala kullanılıyor ama şuan sıfır alınabilecek potansiyeli olan bir cihaz değil çünkü ios 15 ile son güncellemesini alacak. Tavsiyem biraz daha dişini sıkıp 4000 güzel bir bütçe tutmuşsun iphone se 2020 almandır. Tabi karar senin illa son bütçem bu diyorsan androide geçebilirsin. (2.el kendimde almadığımdan 2.el bak demiyorum). Keyifli alışverişler.
 

Geri
Yukarı