2021 yılında Nintendo Switch Pro vs PlayStation 5 vs Xbox Series X

TerimistBirisi

Hectopat
Katılım
5 Ocak 2021
Mesajlar
155
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(TM) i3-2120 CPU 8GB Ram NVIDIA GeForce GT 630
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba. 2021 yılında sizce hangi konsolu alsam iyi olur? Ben konsollara çok meraklı olan ve seven biriyim. Bilgisayar veya telefon oynamaktan daha çok eğleniyorum.

Yeni nesil konsollardan birini almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum. PlayStation 5'i kendine özel oyunları olduğu için seviyorum. Xbox Series X'i arkadaşlarımda da Xbox bulunduğu ve benim de eskiden Xbox 360 kullanıcılarından olduğum için seviyorum. İnternette duymuştum Nintendo Switch Pro çıkacakmış. Nintendo'yu da eski oyunlar oynanabildiği ve hep filmlerde falan görüp çocukların arabada falan oynamasına özendiğim için seviyorum.

Kısacası PlayStation 5'i oyunları, Xbox Series X'i arkadaşlarımla oynamak, Nintendo Switch Pro'yu da hep uzaklara gittiğimiz zaman oynamak ve eski oyunları oynamak için seviyorum. Sizce hangisini almalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Switch Pro diye bir konsol daha duyurulmadı. Size bağlı bir şey.
 
Switch Pro diye bir konsol daha duyurulmadı. Size bağlı bir şey.

Teşekkürler sayenizde Xbox Series X alma kararı aldım. Çok param olur veya fiyatlar düşerse ve haberler yalan değilse bir Nintendo Switch Pro alırım. Şu Switch Pro konsolunu haberlerde gördüm depolaması 128 GB falan olacakmış.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı