2021 yılının en çok satan telefon markası Samsung

@xbea Onu tam bilemiyorum teknik servise sormak lazım. Teknik servise mesaj attım bununla ilgili cevap verirse yazarım.
Çok teşekkür ederim hocam vakit bulursam bende ayrı bir konu açıp sizi etiketleyeceğim. Gerçekten de dikkatli bakınca çerçevede herhangi bir yamukluk yok ve ekran ile arasında ayrıklık-boşluk yok. Sadece arka kapak biraz yükselmiş, bastırınca o da iniyor ve diğer taraftaki kenarla aynı seviyeye-duruma geliyor. Gerçekten ilginç, bir an önce tamir isterim. İlginiz tekrar teşekkür ederim, saygılar...
 
@xbea Cevap geldi. Çerçeve değişimi sadece ekranla beraber değişiyor dedi bana.
Hocam çerçeve değiştirmek değil de arka kapak değişimi olarak sorma imkanınız var mı acaba? Sizi de çok uğraştırdım, kusura bakmayın. Sadece gereksiz masraftan kaçınmaya çalışıyorum, yoksa gerekirse çerçevede değiştirilir tabii.
 
@xbea Arka kapak değişimi 150 TL.
Çok teşekkür ederim hocam arada baya bir fark varmış. Yakın zamanda servise gidip cihazı teslim ederim gelişmeler hakkında belki bir konu açarım. Tekrardan teşekkür ederim benimle ilgilendiğiniz için, iyi forumlar.
 
Teşekkür ederim hocam sağ olun.
@BERWAR Hocam şimdi siz "çerçeve ile beraber ekran değişiyor" deyince dikkatli baktım ve arka kapak ile çerçeve arasında boşluk var yani ekran ile çerçeve arasında yok. Bu durumda arka kapak değişmesi gerekmez mi? Bu arada sorunu detaylı anlatmamak da benim hatam özrümü kabul ediniz.
Arka kapağın yapıştırıcısını yenilerler, pek bir olayı yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı