2021'de En İyi Tarayıcı Hangisi?

1612908819695.png

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
 
Bence Opera'nın reklam engelleyicisi bu adblockerdan bile daha kötü.
En iyi reklam engelleyici Kaspersky'nın kendi reklam engelleyicisi. Hoşuma gitti. Diğerlerini de kullandım, çoğu da İngilizceydi zaten. Bir de AdGuard'da güzeldi. Opera 1 kere denedim, çok saçma geldi. Android versiyon'a baktım, daha da saçma geldi. Android'de Edge denedim fakat arama motoru değişmiyordu, sildim. Yandex yükledim, o bayağı iyiydi her yönden ama çok RAM tüketiyordu sürekli arka planda kapatsam da. Şu anlık Android'te Google PC'de Edge kullanıyorum. Edge güzel olsa kullanırdım Android'te.
 
Bu forumda millet uzatmayı ne seviyor. Kardeşim 3 4 sene önce sadece film izlemek için kullandığım bir tarayıcı. Turbo özelliğinden dolayı. O kadar. Sana güvenli demedim ki kendini kandır diyorsun. Vardır bir bildiğin diye tamam yazıyorum ona neyin itirazını yapıyorsun?
Herkesin kendi bildiği en doğrusudur bu ülkede. Kimsenin kimseye saygısı da yoktur. Ha kimseyi takdir etmeyi de sevmeyiz ülkecek. O yüzden yorma kendini kimseye laf anlatmakla.
 
Amaç güvenlik ise Firefox en güvenlisidir. Bir de eklentilerle sağlamlaştırırsan tank gibi olur. Chrome da güvenli ama çok ram harcıyor. Ayrıca google hesabı kullanıyorsan ve çalınırsa en kolay Chrome la alabilirsin sonuçta googleın. Amacın gizlilikse tor kullanabilirsin güvenlidir de. Opera da güzel bir tarayıcıdır ama vpnsi berbattır benim vpn ile işim olmaz dersen Opera iyidir sonuç olarak bence en iyisi Chrome ve Opera
 

Yeni konular

Geri
Yukarı