2021'de €23,95 verip MC almak mantıklı mı?

Alınır bence. Minecraft bilgisizliğimden dolayı Windows sürümü aldım. Java ile bayağı fark varmış. Tlauncher indirip oradan baktım, sonra satın aldım. Oyuna gerçekten emek veriliyor ve bence para kazanmayı diğer oyunlardan daha fazla hak ediyor. Çünkü bir sonu yok ve yaratıcık üzerine kurulu bir düzen var.
Bu arada Windows sürümünü tamamen RTX için almıştım ama sadece hazır haritalarda deneyebiliyormuşuz o yüzden hiçbir işime yaramadı.

Çok uzun zamandır düzenli güncelleniyor. Çok bir hata yok oyunda. Bence değer.
 
Kesinlikle Java Edition al. Ben de 2012'den beri bağımlı olarak oynadığım bir oyundu ancak hiç Java versiyonuna sahip olmamıştım, Windows 10 Edition aldım oyun biraz daha zorlasa singleplayer'da hata verecek multiplayer, modlar, Save yüklemeler de işin ayrı bir cabası...

Ayrıca konudan bağımsız olarak şöyle bir eklemede de bulunmam gerekiyor ben Minecraft'ın orijinal sitesinden Java'yı alacaktım ancak sipariş verilirken bir hata oluştu ve bu hata oluşmasına rağmen kredi kartımda harcamalar işlemlere düştü ortada da elime herhangi bir Minecraft geçmemişti bu yüzden her ne kadar desteklemeyi sevmesem de anahtar olarak satan sitelerden alman senin için daha iyi olur aksi takdirde benim yaşadığım gibi bir durumla karşılaşma ihtimalin olabilir. (DurmaPlay, g2a) Java Edition alırsın rahat rahat oyunu modlarsın kendine özel skinler yaparsın adventure mapleri yüklersin internetten dopdolu içerikler senin için mevcut.
 
Windows 10 Edition çöp. Tek artısı RTX. Ben olsam Java'ya yine o kadar para vermem.

Windows 10 edition Java'dan çok daha stabil bir performans veriyor. Optimizasyonu da çok iyi. Hangi açılardan kötü olduğunu düşünüyorsunuz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı