2022 1.5 Skoda Superb vs 2017 1.6 Passat

Skoda tabi ki. Hem estetik olarak daha iyi bence hem de şu dönemde dizel araba almak mantıklı değil. Hem yakıt pahalı hem de bakım masrafı benzine göre daha yüksek.
 
Passat kullanıcısı olarak karşılaştırmanın bile anlamı yok, Super B alıp geçerim. 0 araç hem iyidir bir de Super B ise daha iyidir. 1.6 TDI BlueMotion kullanıcısı olarak, az yakması bakımından kütle ve duruşuna göre harika fakat 1.6 motor için şöyle birşey var ki 120 hp aracın keyfini çıkarmaya yetmiyor. 2.0 Passatlar harika onlara lafım yok fakat bu durumda 1.5 TSI Super B tercih ederdim. 700 bin Passat yüksek ihtimalle Comfortline'dır. Highline tercih edilesi fakat Comfortline orta paket dahi olsa eksiklikleri olan bir paket.
 
Son düzenleme:
Passat gayet konforlu, az yakan bir araba ,hiç sorun çıkartmadı,gidişide yeterli.
5 yıl boyunca passat 2017 comfortline deneyimledim (profildeki araba)
ben passat derdim
 
SuperB bence Passat'tan daha iyi bir araç zaten Passat dizel SuperB'de benzinli. Zaten ikisi arasında 250 bin TL fark var SuperB alabilen birinin Passat'ı düşünmemesi lazım. Zaten sıfır Skoda SuperB parasına sıfır aynı motor Passat'ta geliyor. Ben olsam bu iki araç yerine sıfır 508 düşünürdüm eğer benzinlisi bulunuyorsa.

SUV olarakta Tucson, Qashqai, Sportage gibi seçenekler var aslında.

Bu arada sıfır olarak 950 bin TL'ye SuperB'yi nasıl buldunuz? En boşuna bile 1 milyon diyorlar.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı