2022 Peugeot 2008 vs 2022 Renault Megane

100 HP olması tamamen yazılımsal. İkisinde de aynı motor bloğu var. Sadece manuel olduğu için 100 HP olarak satışa sunmuşlar. Ufak bir yazılımla 130 HP olarak.

Aracın aerodinamiği iyi değil, oradan bayağı bir azalıyor.

İyi olup olmadığını bilmiyorum ama çoğu C segmenti araçtan daha iyi yürüyor. Hatta söylediğim gibi dizel Passatlar'dan falan da iyi yürüyen bir araç.

Hafif, yalıtımsız bir araç en nihayetinde. Yol tutmuyor.

Hafif, yalıtımsız bir araç en nihayetinde. Yol tutmuyor.

Yol tutuşu olarak bayağı bir inceleme videosu izlemiştim. Tutuş olarak genelde inceleyen kanallar güzel yorumlar yapıyordu. Hafiflik açısından 1400 KG bir araç. Passat ile aralarında aman aman bir fark yok. C segmenti bir araç olarak fazla da hafif denemez aslında. Yalıtım olarak gidip de Mercedes yalıtımı beklemiyorum ama segmenti açısından diğer modellerden fazla farkı yoktur.

Hocam diyorsunuz ya almışken iyisini alalım diye bu mantıkla Renault almanız çok saçma bence.O motoru el arabasına taksan el arabası da gitmez mi ? Gider.O yüzden motora aldanma al 2008 keyfine bak.

Hocam diyorsunuz ya almışken iyisini alalım diye bu mantıkla Renault almanız çok saçma bence.O motoru el arabasına taksan el arabası da gitmez mi ? Gider.O yüzden motora aldanma al 2008 keyfine bak.
Üstelik şöyle bir şey var biri SUV biri sedan belki 2008 SUV olduğu için bi tık hantal olabilir ancak her türlü meganedan iyidir.Başka marka sedan alsanız hızlanma bakımından daha iyi olur.

2008 çok daha kaliteli ama en boş paketini almazsanız.

Yeni kasa Megane kullandım bayağı iyiydi özellikle ses sistemi ve yalıtımı güzeldi ama kullandığım dolu paketti.

Hocam yeni kasa Megane'de markalı bir ses sistemi mi var? Benim deneyimlediğim standart ses sistemi 100 liralık çakma JBL Bluetooth hoparlör gibiydi.

2008 çok daha kaliteli ama en boş paketini almazsanız.

Hocam yeni kasa Megane'de markalı bir ses sistemi mi var? Benim deneyimlediğim standart ses sistemi 100 liralık çakma JBL Bluetooth hoparlör gibiydi.

Bir arkadaşım da 2021 Skoda Scala var. Onun ses sistemi kadar olsa bile yeterli aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…