2022 Steam yaz indiriminde alınacak oyunlar

Oyun türüde söyleseydiniz keşke. :)

Fark etmiyor her türlü oyuna açığım :D

Serverlar bu arada sorunlu mu? İki de bir sunucu hatası oluyor.

Galiba evet hata verip duruyor umarım sabaha düzelir.

23 Haziran veya 24 Haziran diye haberler var hep. %90'a varan indirimler olacağı kesin. Hangi oyun da ne kadar (%kaç) indirim olur net bir şey diyemeyiz sanırım. :)

https://steamdb.info/ burada geçen yaz ne kadar indirim olduğu yazıyor bu kaynağa göre kendiniz yorum yapabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Hazır az kalmışken merak ettim. 2022 Steam yaz indiriminde alınacak oyun önerileriniz var mı varsa neler?
(İndirimler dün başladı) düzeltme
Kusura bakmayın mesajınız bugün gönderildi olarak gözüküyordu da ondan dolayı böyle yazdım.
 
Hazır az kalmışken merak ettim. 2022 Steam yaz indiriminde alınacak oyun önerileriniz var mı varsa neler?

Şimdiye kadar alıp oynadığım saran içine çeken oyunlardan yazmak istiyorum. Öncelikle şunu belirteyim kış indirimleri Steam'in en yüksek indirim dönemi ancak yine de fiyatlar fena değil. F/P ve oynanış olarak sıralamak istiyorum. Liste şu şekilde benim için.
1: Red Dead Redemption: Al oyna oynat fiyatına kesinlikle değer ve taban fiyatında ancak bütçe yoksa daha uygun fiyatlı oyunlar da mevcut.
2: Sekiro: Fiyatı bence olması gerekenden yüksek ancak tema ve oynanış çekici geldiyse türünde başyapıt.
3: Detroit ve paket olarak satılan beyond Two Souls ve Heavy Rain: Oyunlar fiyatına göre süper. 3'lü paket 100 liraya gerçekten uygun ancak burada dikkat edilmesi gereken PC. İyi bir PC yoksa bulaşmayın. Rezalet optimizasyon yüzünden oyuna başlama süreniz iade sürenizi geçiyor. Elinizde patlar.
4: Doom Eternal: Yıllardır CS:GO Apex Warzone PUBG falan derken FPS oyunlarında gerçekten beni şaşırtan bir oyun oldu. Şeytan vurmayı ve atmosferi seviyorsanız mutlaka deneyin.
5: Metro Exodus: FPS oynamayı seviyorsanız kesinlikle çok seveceğiniz ve son indirimle fiyatı da gayet iyi olan oyun.
6: Devil May Cry: Benim için yeni bir tecrübe olan bu oyun da taban fiyattan satılmakta. Benim için farklı bir tecrübe güzel bir eğlence oldu.
7: EA Play veya Game Pass ile: It Takes Two ve A Way Out; sevgiliniz varsa mutlaka oynayın. Eşimle oynarken çok eğlendik.
8: Cyberpunk 2077: Ben Epic'den kuponla daha uyguna almıştım. Sadece ana hikaye için alınabilir. Çok eleştiri aldı ancak hikayesi beni sardı. Yukarıda saydığım oyunlar varsa bunu da eğer gelecek temasını seviyorsanız deneyin derim. Ben gerçekten beğendim.
9: Brutal Legend: Sadece 6 TL. Eğer metal müzik seviyorsanız eski oyun falan ama oynayın mutlaka. Müzikle arası iyi olanlar için.
Benden böyle. Elden Ring ve God of War için indirim beklemekteyim. Fiyatları yüksek geldi alamadım.
 

Geri
Yukarı