2022 yılında iPhone 11 128 GB alınır mı?

Konu dağıldı biraz ben yine de fikrimi yazayım. 11 alınabilir bir cihaz. Yalnız o bütçede bir cihazın ekranının full hd bile olmaması büyük bir eksi bilginiz olsun. Kasma donma vs. çok yaşamazsınız.

Dostum biraz daha konu dışına çıkıp bu şekilde hakaretler edersen ban yiyeceksin çoktan rapor yedin zaten. Anında ban yemiş hızlı moderatörler var :)
 
Arka planında 241 sekme bulunan ve Jailbreak uygulanmış bir iPhone 11’in (Dra1n ile, Jailbreak ile erişim sağlanmakta) Safari tarayıcısında (herhalde) 2 saattir çalışmasının üzerine cihazın pil sıcaklığı, umarım konunun ana fikrine ve cihazın ısınıp ısınmama konusundaki acısına bir fikir verir.
PNG görüntüsü.png
 
Arka planında 241 sekme bulunan ve Jailbreak uygulanmış bir iPhone 11'in (dra1n ile, Jailbreak ile erişim sağlanmakta) Safari tarayıcısında (herhalde) 2 saattir çalışmasının üzerine cihazın pil sıcaklığı, umarım konunun ana fikrine ve cihazın ısınıp ısınmama konusundaki acısına bir fikir verir.
Eki Görüntüle 1462972

Hocam konudan azıcık sapıcam Jailbreak tehlikeli mi garanti yiyor mu? Yapmak çok istiyorum ama telefonun daha 1.5 sene sanırım garantisi var.
 
@thedeuss
Jailbreak yapılmış cihazı o haliyle gönderirseniz garantiden servis alamayabilirsiniz ancak hem cihazı Restore edebileceğinizden hem de Untethered JB olduğundan dolayı cihazı yeniden başlattığınız anda işlem geriye sarılacağından dolayı garanti durumunu etkilemeyecektir. Eğer doğru Repo’lardan doğru bir şekilde kullanmayı bilirseniz cihazınızın kullanışlılığı arttıracak ve tavsiye edebileceğim bir işlem ancak çok bilginiz yoksa bulaşırken riskler alacağınızın farkında olun derim.
PNG görüntüsü.png

Cihazın sınırlı süreli garanti durumunu etkilemiyor merak edecek olursanız.
 

Geri
Yukarı