2022 yılında iPhone 6S alınır mı?

Bütçe
1500
Eğer işi bilen ve bu işte profesyonel biri yaparsa çokda bir sıkıntı olmaz, fppro gibi kaliteli yerler bu hafıza yükseltmesini yapıyoe yanlış bilmiyorsam.

Fppronun pahalı olduğunu düşünüyorum. Fiyatları internette bulamadım.
Aynı kalitede olan yerlerde büyük ihtimalle pahalıdır.
 
1500 TL civarında iPhone 6S 32 GB alacağım. Sizce kullanılır mı? Malum Türkiye şartları en fazla 1500 bütçem olduğu için iPhone 6S'e yöneldim. Kullandığım cihazı ailemden bir kişiye vereceğim(cihazım Samsung A21s) cihazım çok sorun çıkartmaya başladı bende beni 1 2 yıl idare etmesi için temiz bir iPhone 6S almaya karar verdim.
1500 TL iyi fiyat. Günlük işlerde ufak tefek donmalar yaşayabilirsiniz, pili de iyi değil fakat bu fiyata daha iyi bir seçenek yok.
 
Fppronun pahalı olduğunu düşünüyorum. Fiyatları internette bulamadım.
Aynı kalitede olan yerlerde büyük ihtimalle pahalıdır.

Hocam o fiyat cihazın hafızasını kaç GB arttırıcağınıza göre değişir, fiyat fpproda biraz pahalı olur ama büyük ihtimalle pişman olacağınızı pek sanmıyorum, hiç fiyatlarına bakmadım ama eğer GB arttırmak için 300-400 TL'nin üstünde bir fiyat verirlerse yaptırmayın hocam ekran değişimi bile artık 300-400 değil.
 
İlla iphone almak isterseniz alabilirsiniz paranıza değer fakat çok temiz ve değişensiz bulmanız lazım.

Yukarıda birisi deji bataryadan bahsetmiş, sakın tercih etmeyin deji alıp 2-3 ay sonra pil performansınız yerlerde gezeceğine orjinal bataryayı daha uzun ömürlü kullanabilirsiniz.

Malum deji bataryaların ömrü çok uzun olmuyor.
 
Ben 6 kullanıyorum, bozulsa yine almam ancak bütçem var. 1500₺’ye alınır bence. Ancak Deji vs. bataryalar genelde kalitesiz çıkıyor ve sağlığı çabuk düşüyor.
 
Ben PUBG Mobile 30FPS oynuyordum hocam iPhone 6'da. O kadar kötü telefon değil. Sanırım WhatsApp desteğini kaldırmıştı iPhone 6
 

Yeni konular

Geri
Yukarı