2022 YKS hakkında ne düşünüyorsunuz?

Xed

Hectopat
Herkesin sıralaması yüksek diye biliyorum, yerleştirmeler ve tercihler hakkında ne düşünüyorsunuz? Taban puanları bölümlere yetenlerin sıralamaları yetmiyor, yerleşmeleri nasıl yapacaklar?

Son düzenleyen: Moderatör:
EA ve SÖZ gerçekten kolaydı sayısal olmama rağmen 174k ve 157k yaptım. Türk Dili ve edebiyatı çözmememe rağmen. Seneye 2021 gibi birşey yapacaklar galiba. Döngü gibi olacak.

Çok saçma bir sınav. Örneğin TYT'nin tek olayı hız iken gidip tyt süresini 165 dk yaparlarsa ve aşırı kolay sorarlarsa böyle şeyler olması çok normal. Benim girdiğim sene (2018) 104.5 tyt ile 3200. olmuştum tytde. Şimdi insanlar 102-103 tyt ile 20-30.000 olmuş. Yani tyt tamamen basit soruların kısa sürede çözülmesiyle zorlaşan bir sınavken kolaylaştırıp ekstradan kolay zaman vermek tembel adama yarar çalışan adama değil. Çünkü çalışan da tembel de zaman oldukça aynı soruyu yapma şansına sahip olur. Aynı şey AYT için de geçerli kolay soru sora sora nereye kadar gidecekler hiçbir fikrim yok.

Çok saçma bir sınav. Örneğin TYT'nin tek olayı hız iken gidip TYT süresini 165 dk yaparlarsa ve aşırı kolay sorarlarsa böyle şeyler olması çok normal. Benim girdiğim sene (2018) 104.5 TYT ile 3200. olmuştum TYT'de. Şimdi insanlar 102-103 TYT ile 20-30.000 olmuş. Yani TYT tamamen basit soruların kısa sürede çözülmesiyle zorlaşan bir sınavken kolaylaştırıp ekstradan kolay zaman vermek tembel adama yarar çalışan adama değil. Çünkü çalışan da tembel de zaman oldukça aynı soruyu yapma şansına sahip olur. Aynı şey AYT için de geçerli kolay soru sora sora nereye kadar gidecekler hiçbir fikrim yok.

Hocam bende aynı isyandanyım o kadar apotemi çözdüm matematikten hiçbir işima yaramadı emeğimin karşılığını alamadığımı düşünüyorum AYT matematikten bir kitap bitirende zorlanmadan yaptı benim ondan ne farkım kaldı kalmadı ve yığılmalar oldu...

2020 de kolay yaptılar yığılma oldular bundan ders almayıp yine kolay yaptılar ÖSYM sınav hazırlamayı bilmiyor eskisi gibi değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı