İyi bari benim gibi Arc S falan kullanmamışsın. Yoksa S20+'dan sonra bir anda iPhone'a dönebilirdin.S3 Neo'dan S21 FE'ye kadar Samsung kullanmış birisi olarak şunu söyleyebilirim ki One UI up uzun yıllar ilk günkü stabilitesini korumakta, Xiaomi gibi her gelen tam sürüm güncellemesinde hard reset falan atmıyorsunuz.
Ayrıca attığım testte birçok oyuna ve uygulamaya giriliyorlar, bomboş falan değil.
Hmm, peki neden "iPhone X'de uygulamalar daha hızlı açılıyor" diye bir yorumda bulundunuz?
Ona bakarsak X'te çoğu uygulama S20feden daha hızlı açılıyor.
S20 FE sadece Snapdragon modeli iyi Exynos modeli X'ten daha iyi değil.
Böyle demişsiniz, bende bunun geçerli bir argüman olmadığını söyleyip test videosu attım, orada 5 uygulamanın 4'ünde S20 FE daha hızlı açıyordu uygulamaları, sonra attığım X'in temiz olmadığını söyleyip başka bir test videosu attınız ama onda da bariz bir şekilde "çoğu" uygulamayı S20 FE daha hızlı açıyordu. Şimdi ise aralarında çok az fark olduğunu, 2017 model olmasına rağmen 2020 model S20 FE ile çok fark olmadığını söylüyorsunuz.
Birbirlerinin rakibi telefonlar, aralarında 4 ay var. Samsung zaten 3-4 ay sonra duyuruyor telefonları.
Oyunlarda iPhone X, 1-2 saniye daha erken açıyor onun dışındaki uygulamalarda aynı anda açılıyor. S20 FE ile iPhone X arasındaki fark zaten bariz.
Heh tam olarak bu işte.Bak bakalım şimdi S9+ al kullanabiliyor musun ya da hala güncelleme desteği var mı? 2 sene sonea s20 fe kasmaya başlayacak ama iphone x hala kullanılabilir olacak
Hocam bu telefonlar neden karşılaştırılıyor? Anlamadım yukarıda olan olayı. Aynı zamanda çıkan 2 telefonun karşılaştırılması mı bu?Heh tam olarak bu işte.
Bak bakalım şimdi S9+ al kullanabiliyor musun ya da hala güncelleme desteği var mı? 2 sene sonea S20 FE kasmaya başlayacak ama iPhone X hala kullanılabilir olacak
Hiç Samsung kullanmamış olsam bu dedikleriniz yiyeceğim ama maalesef 4 telefon eskittim, tepe modeller ve orta modeller var içlerinde. 2 sene maksimum.Attığım test 2021'de yapılmış. Yukarıda attığım S10+, iPhone 11 karşılaştırması 2022'de yapılmış.
Samsung'un yazılım politikası arayüzü yavaşlatmıyor, aksine güncellemelerde daha da hızlandırılıyor. Xiaomi ile karıştırmayınız.
Klasik FE tartışması hocam işte.Hocam bu telefonlar neden karşılaştırılıyor? Anlamadım yukarıda olan olayı. Aynı zamanda çıkan 2 telefonun karşılaştırılması mı bu?
Sistemi. S9+'ın oynatamadığı veya zor oynattığı oyunları 8 Plus çatır çatır oynatıyor.
2022-2023 iPhone X alınır mı?