Dostlar selam. Yarın telefon alacağım 7500TL bandında. Alacağım telefon olarak Note 10 Pro'yu karar verdim ama telefon 2021 yılının mart ayında çıkış yaptığı için daha ne kadar güncelleme desteği alır, kaç senelik kullanım çıkartır emin değilim. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim ve bu bütçede adaptörde dahil 7500 TL'ye kadar telefon önerisi de yapabilirsiniz.
Bu fiyata güncelleme desteği olarak 4 sene güncelleme desteği verecek olan diğer bir telefon ise Note 11s ama onunda işlemci kısmına sorunlu diyorlar. Benim için 4K video çekimi vs. önemli değil. Batarya, ekran ve orta düzeyin üstü performansa sahip bir telefon istiyorum.
Note 11s modelinin işlemcisi sorunlu değil, fiyatı için kötü bir işlemci. Benzer konular da açma, daha önce açtığın konu var, bu ceza sebebi. A33 bu modellerden kamera ve donanım olarak da daha iyi cihaz.
@BERWAR Hocam farkındayım benzer konular açtığımın ama ben telefonu trendyol yada hepsiburada üzerinden sipariş vereceğim. Oralarda A33 fiyatları 8200 TL bandında + birde orijinal adaptör için 400 TL'den fazla parada vermek gerekiyor. Yani nereden baksan arada 1300 TL'ye yakın bir fark oluşuyor.
Note 10 Pro kullanıyorum son güncellemede batarya performansı çok düştü ve sadece bu telefonda olan sorunlar var (animasyon hatası gibi bir hata ve çözümü yok) ben olsam bu telefona o kadar para vermem.
Note 10 Pro kullanıyorum son güncellemede batarya performansı çok düştü ve sadece bu telefonda olan sorunlar var (animasyon hatası gibi bir hata ve çözümü yok) ben olsam bu telefona o kadar para vermem.
@Shote17 Hocam ben 4 seneden beri Xiaomi'nin Mi 8 Lite modelini kullanıyorum, o ara yüze falan alıştım aslında. Çok bir sıkıntı yaşamıyorum, 4 senelik olmasına rağmen telefon. O yüzden yine Xiaomi tarafına yönelmek istemiştim aslında.
@Noxsy Donanım olarak Note 10 Pro daha iyi. Kamera olarak da aynı kamera alt yapısı olsa da Note 10 Pro biraz daha iyi. 4K video desteği de var. Batarya noktasında da SD 720G'li Note 10 Pro daha iyi. Güncelleme desteği olarak ise Note 11s 1 güncelleme daha fazla alacak.