2023 için sistem toplama önerileri

Bütçe
7.500

miracim

Hectopat
Daha fazla  
Yıl oldu 2023, enflasyon bilmem kaç yüzdesine geldi ne yapmam gerektğini bilmiyorum arkadaşlar.

Bütçem 7.5k
3-4 Ay sonra : 15k

Ancak şöyle bir isteğim olacak sizden biliyorsunuz Türkiye seçimleri haziran ayında olacak böyle bir durum da 3-4 ay beklemek mi mantıklı ya da daha zam gelmeden hazır sistemi almak mı önerilerinizi bekliyorum.

Yıl oldu 2023, enflasyon bilmem kaç yüzdesine geldi ne yapmam gerektğini bilmiyorum arkadaşlar.

Bütçem 7.5k
3-4 Ay sonra : 15k

Ancak şöyle bir isteğim olacak sizden biliyorsunuz Türkiye seçimleri haziran ayında olacak böyle bir durum da 3-4 ay beklemek mi mantıklı ya da daha zam gelmeden hazır sistemi almak mı önerilerinizi bekliyorum.
Tam bütçe şuan 7K mı bu arada.

3-4 ay içerisinde TL iki kat değer kaybetse bile aynı kapıya çıkmış olursun. Beklemek daha mantıklı duruyor, bugün 7,5K'ya alacağın şey seni çok tatmin etmeyecektir.
Hazır sistem alınmayacaksa bazı parçaları zam gelmeden almak daha mantıklı olacaktır.

Hazır sistem alınmayacaksa bazı parçaları zam gelmeden almak daha mantıklı olacaktır.

Zam gelse ne olacak ki 2000 TL'lik işlemci 4000 TL mi olacak hiç ihtimal vermiyorum açıkçası. Hem kocaman bir ikinci el pazarı var. 15K'ya 3-4 ay sonra da güzel bir sistem dizilir şu anda 7,5K'ya ne alabilecek ki?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı