2023 yılında GTX 1080 Ti alınır mı?

Bütçe
3000-4000
RTX 3000 ya da 4000 serisi öneririm hatta sonraki sene 5000 çıkma ihtimali var.

Hocam cok uzer 1080 Ti ne Allah aşkına yeni oyunların gereksinimlerine bir bak bu adamın gidip Minecraft oynayacak hali yok.

Minecraft bile gitgide daha güçlü kart istemeye başladı.

Hocam 1080 Ti eskidi bayağı oyun oynayacaksan seni hayal kırıklığına uğratabilir normal kullanacağım dersen olur hocam oyun için 1650 Ti'ya da 2080 önerebilirim.

2080? 1650 Ti? 2080'in fiyatı hakkında bilgin var mı veya 1650 Ti'ın mobil olduğu hakkında bilgin var mı?

RX 6600 4.5kdan başlıyor burada.

Ne alaka teorik olarak 3060 ile neredeyse aynı güçte hatta yer yer 2-3 FPS birbirini geçiyorlar. 1060 bile kullanan var 1080 Ti nasıl üzsün yazı yazmak için saçmalamayın ya.

Sacmalamiyorum öneri veriyorum millete sallar gibi yorum yapiyorsun.

Sacmalamiyorum öneri veriyorum millete sallar gibi yorum yapiyorsun.

Ben mi sen mi? Ne biçim öneri o daha doğru dürüst öneri veremiyorsun soru soruyorum soruya soruyla karşılık veriyorsun. Hay Allah'ım ya hâlâ forumda böyle insanlar var.

Ben mi sen mi? Ne biçim öneri o daha doğru dürüst öneri veremiyorsun soru soruyorum soruya soruyla karşılık veriyorsun. Hay Allah'ım ya hâlâ forumda böyle insanlar var.

Tamam sen haklısın kardeşim.

Tamam sen haklısın kardeşim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
fazla güç çekmesi dışında ne farkı var? 1080 Ti karşısında 1650 Ti öneren ilk defa duyuyorum

RTX 3000 ya da 4000 serisi öneririm hatta sonraki sene 5000 çıkma ihtimali var.

Minecraft bile gitgide daha güçlü kart istemeye başladı.

Dahili ekran kartı ile Minecraft oynayan arkadaşlarım var bence 1080 Ti'ı çok küçümsüyorsunuz. 3000-4000 arası bütçede 3050 bile zor bulunuyor

Kankam 1650 genel bir kart Ultra grafik kaldırır ayrıca bütçe verseydin adam gibi öneri yapardık.

Hayırlı olsun güle güle kullanın

Bende dahili kart ile oynuyorum ve FPS düşüşleri yaşamaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…