2023'te ASUS GL703GS alınır mı?

Arkadaşlar cihazın linki: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-8750h-512gb-m2-ssd-1tb-hdd-1071295241/detay/ pazarlıkla 16000 liraya inebildim, bu cihaz bu paraya alınır mı? Ve touchpaddeki soyulmalar ve ekranda 1 tane ölü LED varmış yayılma yapma ihtimali ya da touchpadin algılamada sıkıntı yapma ihtimali var mıdır?
Touchpaddaki soyulma hataya yol açmaz fakat ölü pixel zamanla çoğalabilir, laptop hakkındada bir bilgim yok @Artoria Pendragon

Sorun değil hocam, yalnızca ufak bir nokta fakat bu giderek yayılan bir şey. Sisteminde garantisi bitmiştir diye düşünüyorum zaten 1070'li bir laptop 18k etmez.
hocam günümüzün orta seviye cihazlarını almaktansa bu zamanının üst düzey cihazını almak daha mantıklı geliyor. 20bin liraya acer marka 3050li laptoplar var, işlemci amd, ekran 15.6", ve marka cidden çok fark ediyor kelimeye dökemiyorsunuz ama kullandıkça fark ettiriyor mesela bende 2008 model bir asus n61v vardı oyun oynarken klavyede aynı anda 4 tuş ve mouse oynatabiliyordum(bunun bir özellik olduğunun farkında bile değildim) 2016 model 8gb ramli i5li bir hp bilgisayarda 2. tuşa aynı anda basıp ne 3. tuşa basabilip nede fareyi oynatabildiğimde anladım farkı. yani cihaz eski olsa bile zamanının son modeli olduğu için eline aldığında bile farkı hissettiriyor biraz romantiklik yapıyorum biliyorum ama şuan bu yorumu yazdığım cihaz bile bir samsung s7 6 yıllık ama ip68 1440p ekranlı 8 çekirdekli bir cihaz ama günümüzün giriş orta seviyesinin içinden geçiyor. Ama bir tarafım da diyor ki dünyanın parasına gidip adamın 5 yıllık çöpünü alacaksın. Bir yandan da 2 haftadır laptop aramaktan yoruldum kurtulmak istiyorum artık.

Sorun değil hocam, yalnızca ufak bir nokta fakat bu giderek yayılan bir şey. Sisteminde garantisi bitmiştir diye düşünüyorum zaten 1070'li bir laptop 18k etmez.

Cihazı aldım. Yanında oyuncu klavye fare, kablosuz fare, soğutucu ve çanta aldım bayağı iyi oldu hiçbiri bende yoktu. 2 yıl önceki masaüstü GTX 1070 GTA 5 testinde 40 50 60 FPS alıyorlar, ben günümüzdeki sürümle 70 küsur FPS alıyorum mobil ekran kartıyla. Bir de ısınmasa tam olacak 90ı zorluyor GPU ona da bir çözüm bulacağım. 3 fanlı cihaz yapıyorlar ısınmayı çözemiyorlar anlamadım gitti tek fanlılarda o zaman GPU kullanımı %40ı geçemiyor ben ısınmanın yanına bile yaklaşamaz diye hayal ediyordum. RTX 4000'li laptoplar nasıl soğuyor biraz daha güçlü yapın şu fanları.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı