İnceleme 2023'te GIGABYTE GTX 1660 Ti alınır mı?

Grafikler akıyor vayy. Güzel kart fakat çok zam gelmiş eskiden 3, 4 bin Tl'ydi 2. eli.

Hocam pardon benim dediğim sistem 2. elmiş. Yine de 5.300TL'ye 2060 varmış Mayıs'ta
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Bu kasa o zaman her sistemde vardı. Oysa çok dandik kasa. Hiç hava almıyor.

Aslında o paraya mâl olduğuna göre diğer parçalardan kısmamışsınız. Hazır sistemlerde kıstıkları birçok parça oluyor. Çok şanslıysanız düzgün denk gelir.
Hocam imzamda sistem var. Yine o kadarda iyi bir kasa olmadı. En azından bir Z490, ya da Samsung Evo bir M.2 SSD olsa kurtarma şansım vardı. Çevrem yüzünden aslında saçma bir karar verdim. Normalde AMD sistem toplayacaktım, ama işte yok orda burda: Windows Intel sistemde daha iyi çalışıyor, Intel al pişman olmazsın vs. tarzı söylemlere yenik düştüm. Bu benim için bir ceza oldu. Ha, çok şükür Allah'ıma şuanda istediğim oyunu oynuyor muyum? Oynuyorum. Ama tecrübe oldu. Hatalar tecrübeyi getirir .

Hocam mobildeyim o yüzden imzanızı göremiyorum.

Benzerini şu anki sistemimi alırken yaşamıştım. 1-2 parça değişimi ile uzun vadeli sistem hâline getirdim yine de.

Hocam mobildeyim o yüzden imzanızı göremiyorum.

Benzerini şu anki sistemimi alırken yaşamıştım. 1-2 parça değişimi ile uzun vadeli sistem hâline getirdim yine de.
Hocam sanırım telefonu yan tutunca gözüküyor .
Yine de yazıyorum.
CPU: i5-11400F || Motherboard: MSI B560M PRO-VDH || GPU: GIGABYTE GTX 1660 TI OC 6GB || RAM: CRUCIAL Ballistix 2x8(16GB) CL14 3600MHz (OC)
SSD: WD Blue SN570 500GB NVMe M.2 || HDD1: WD Blue 2TB 7200RPM || HDD2: Toshiba 320GB 5400RPM
ID-Cooling SE-224-XT Black || ID-COOLING XF-12025-SD-W 120MM x 2 || PSU: Silverstone ET650G 650W 80+ GOLD || CASE: Dark Maxima V12 || Monitor: ViewSonic 24" VX2458-P-MHD 1ms 144Hz FreeSync

Alternatif olarak düşüncem i3-12100f veya R5 5600'dü.

Yine iyi sistem. Kasa, soğutucu, PSU üçlüsü sonraki sisteminize gider.

Sizin sayenizde yeni bir şey öğrendim şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…