2024 bilgisayar mühendisliği sıralamaları ne olur?

Yapay Zeka'nın daha ne işe yaradığını bilmeyen adamlar Bilgisayar Mühendisliği'ni gömüyor. Ancak bu Bilgisayar Mühendisliği'ni tercih edecek kitleyi çok etkilemez.

Yapay Zeka'nın daha ne işe yaradığını bilmeyen adamlar Bilgisayar Mühendisliği'ni gömüyor. Ancak bu Bilgisayar Mühendisliği'ni tercih edecek kitleyi çok etkilemez.
Bilgisayar Mühendisliğini instagramdaki ''Yazılımcı olun'' diyen tayfayı dinleyerek seçen tayfayı bal gibi de etkiler. Etkileyecek umarım.

Yoksa 3 sene önceden ne farklı da sanki 2 kat sıralama fark ediyor?

Sen kaç K yaptın?

Estağfurullah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum 10k geldi benim. Konuştuğumuz gibi Esogü yazacam.

Benim gördüğüm ilk 20 bindeki (sonrasına bakmadım) devlet üniversitelerindeki bilgisayar mühendisliği bölümlerinin hepsinin kontenjanları + 5 artırılmış. Bakalım sıralama nasıl etkilenecek bu sene.

@Trend37 ve @aabcc hocalarım bu tercih işleri bittikten sonra size zahmet bir rehber hazırlar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı uğurlu olsun bakalım, sanırsam orası için yeterliydi.
Hocam 2022 ile 2023 arasında 0.2 k oynamış sadece, bu sene kontenjan artışı ile beraber ben gerileyeceğini bile düşünüyorum. Benim de yazasım geldi.

Hocam 2022 ile 2023 arasında 0.2 k oynamış sadece, bu sene kontenjan artışı ile beraber ben gerileyeceğini bile düşünüyorum. Benim de yazasım geldi.
Hocam siz 10k'dasınız sanırım siz bölüm olarak ne yazacaksınız? Esogü demişsiniz ama o sıralamada bölüm yokki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…