2024 Caddy nasıldır?

Grandvizier

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün aracı aldık ama 1-2 gün deneme süremiz var. 1.550.000 TL'ye 30 binde style paket. Hatasız boyasız. 30 bin bakımı serviste yapılmış. Sizce fiyat nasıl? Bu paraya daha iyi bir şey alınır mı?

Bir sorum daha var normal otomobil ehliyeti ile kullanılabilir mi?

Hocam 1.550.000 TL'ye ticari araç ben almazdım açıkçası. Eğer iş gereği alındıysa denecek bir şey yok ama 2. El ucuz ticari bir alternatif olarak ben Fiorino falan düşünürdüm, ticari amaçla kullanılacaksa zaten araç yıpranacak ondan dolayı ne kadar ucuz o kadar iyi. Ben olsam (bazılarının fiyatı bütçenden yüksek olabilir, belki arttırabilirsin diye yazıyorum.) Austral, Seal-U, Captur, Dizel Egea, Formentor, Megane, Golf falan bakardım.

Ticari amaçla mı aldınız?

Caddy günlük hayatta kullanılabilir, tecrübeyle sabit.

Ticari amaçla mı aldınız?

Hocam günlük için ama zaten aktif olarak kullanılmayacak.

Hocam bütçem buna yetti. Açıkçası kaliteli bir araç olmasını istediğimden aldım. Dediğim günlük için ama aktif kullanılmayacak. Tahminimce bidaki yaza kadar en fazla bin kilometre yaparız.

Günlük hayat için kullanılabilecek bir ticari araç diyebiliriz Caddy için. Hayırlı olsun güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…