2024 LGS taban puanlar ne olur?

Ahmsef

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim LGS'ye gireli oldu kendim için sormuyorum. Arkadaşım bu sene girdi ve her denemede 490-500 arası yaparken 475 yapmış ve benim de puanım aynı onunla 2022'de girdim ben. Haydarpaşa lisesinde okuyorum ve lisemiz yıkıldığından bu sene puanları düşecek gibi. 2023'te %1 ile almış Haydarpaşa Lisesi. Sizce kazanabilir mi?

Yardım edecek yok mu?

Son düzenleme:
İstediği lisenin geçen senelerde ki taban puanlarını yazarsan belki yardım edebiliriz.

Yüzdeliği 1,2 - 0,8 arasında gelir diye düşünüyorum. Okulu kazanamazsa kıl payı kaçırır diye düşünüyorum.

Hocam arkadaşın matematikten 1 tane daha yanlışı çıkmış. Ayrıca kendisi zaten Üsküdar'dan bayağı uzaktaydı. Yine de bu uzun süre sonra gelen cevabınız için teşekkür ederim.

Hocam arkadaşın matematikten 1 tane daha yanlışı çıkmış. Ayrıca kendisi zaten Üsküdar'dan bayağı uzaktaydı. Yine de bu uzun süre sonra gelen cevabınız için teşekkür ederim.
Yanlışı çıktığına üzüldüm. Technopat' ta daha yeni olduğum için yeni yeni mesajlar atıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…