2024 yılı Twitch verilerine göre en çok izlenen oyun GTA 5

Makaleler
52
Yer
KKTC
Daha fazla  
2024 yılında Twitch'in en çok izlenen oyunu GTA V olmuş. Açıklanan verilere göre Twitch'in en çok izlenen oyunu GTA V. Şaşırtmadığını söyleyebilirim çünkü FiveM sayesinde GTA 5 eski aktifliğini bayağı koruyabildi ve 10 senelik oyun olmasına rağmen her zaman için adından söz ettirebildi. Türünde rakipsizdi. Rockstar Games'in açık dünyası harika oluyor. Farklı firmalar gibi sürekli göze sokmaya çalışılmıyor ve oyunun dünyasında gezerken bile farkında olmadan görevlerle karşılaşabiliyorsunuz. :D Oyunun dünyasında gezerken de oyuncularda heyecan uyandırıyor. Acaba şurada ya da burada ne olacak diye oyuncular, oyunun dünyasında daha da gezmeye devam ediyor. Rockstar Games'in oyunları böyle oluyor. 20 sene önce çıkmış GTA: SA'nın bile hâlâ oynayanı varken bu oyunun, 2024 Twitch verilerine göre en çok izlenen oyun olması şaşırtmadı diyebilirim. Konu yorumlarından fikirlerinizi ve düşüncelerinizi belirtebilirsiniz. GTA 5 en çok izlenen oyun olmayı hak ediyor mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2024 yılında Twitch'in en çok izlenen oyunu GTA V olmuş. Açıklanan verilere göre Twitch'in en çok izlenen oyunu GTA V. Şaşırtmadığını söyleyebilirim çünkü FiveM sayesinde GTA 5 eski aktifliğini bayağı koruyabildi ve 10 senelik oyun olmasına rağmen her zaman için adından söz ettirebildi. Türünde rakipsizdi. Rockstar Games'in açık dünyası harika oluyor. Farklı firmalar gibi sürekli göze sokmaya çalışılmıyor ve oyunun dünyasında gezerken bile farkında olmadan görevlerle karşılaşabiliyorsunuz. :D oyunun dünyasında gezerken de oyuncularda heyecan uyandırıyor. Acaba şurada ya da burada ne olacak diye oyuncular, oyunun dünyasında daha da gezmeye devam ediyor. Rockstar Games'in oyunları böyle oluyor. 20 sene önce çıkmış GTA: Sa'nın bile hâlâ oynayanı varken bu oyunun, 2024 Twitch verilerine göre en çok izlenen oyun olması şaşırtmadı diyebilirim. Konu yorumlarından fikirlerinizi ve düşüncelerinizi belirtebilirsiniz. GTA 5 en çok izlenen oyun olmayı hak ediyor mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne oyunu bitirebildim ne Online girdim ne FiveM oyunu biraz oynayıp bırakmıştım oyun kaç yıllık hala başlarda ne büyüksün Rockstar.

GTA 6 da muhtemelen en az 10 yıl rahat götürecek. Daha da fazla götürür hatta.

200 milyondan fazla satmış ve dünyanın en çok para getirisi olmuş en iyi eğlence ürünün yenisinin bu yıl çıkması gerçekten eşi benzeri olmayan bir örnek.
12 yıl önce çıkan bir oyunu hala yaşatıyorlar. Ve rakibi olmadığı içinde insanların hala bu oyunu oynaması ve izlemesi hak ettiğini gösterir. Bugün nasıl San Andreas oynanıyorsa GTA 5'te uzun yıllar tekrar oynanacak. Şu oyun bugün çıksa kim diyebilir ki bu 2013 oyunu diye. Onlinedan bağımsız teknik olarak hala çok iyi duruyor. Buda FiveM gibi farklı Online sistemlerde bile hala gelişmesi ve bir çok oyuncuya farklılık sunması demek.

Ne GTA V oynadım ne izledim. Klasikleşmiş hiçbir oyunu bilmiyorum bile. Ülke olarak alım gücümüz yerindeyken izleyenleri anlamazdım. Şimdi en azından onları anlıyorum. Arkasından da kesin RDR2 falan filan forumda 5000 kere konusu açılmış şeyler geliyordur.

Yeni konular

Geri
Yukarı