2024 yılında Snapdragon 888 cihaz alınır mı?

Yanlız benim cihaz düz 11t pro değil, istersen YouTube a video atıp sana link atabilirim ama tdm ve wow haritaları küçük olduğundan dolayı yüksek FPS alırsın zaten en kötü 80-85 FPS vereceğini zannediyorum. Okey dersen çekeyim YouTube a atayım çok bi oynayış bekleme sadece FPS i görmen için çekerim
Olur. Whatsapptan atsan olur mu? 120 fps kilidini herhangi bir uygulama ile açarsan daha iyi görebiliriz. (Numaramı verebilirim) veya insta.

Şuan YouTube'a yükleniyor bi 20 dakika sonra izlenebilir hâle gelicek şuan rendır oluyor. Hazır olunca sana buradan linki atarım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Sağol teşekkür ederim
Şuan YouTube'a yükleniyor bi 20 dakika sonra izlenebilir hâle gelicek şuan rendır oluyor. Hazır olunca sana buradan linki atarım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

888 daha iyi olarak görünüyor. Bu yüzden sormuştum da aslı nedir açıklarsanız sevinirim.

A15 daha az ısındığı için daha uzun süre performansı daha iyi olur. 888 ısınma sorunlu olduğu için performans kısacaktır. A15 çok daha verimli. A15 daha stabil. A15 daha hızlı bir işlemci. Bu testler bir şey ifade etmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı